Nostradramus, cele mai importante 5 profeții pentru 2022: „Semnul Crucii va apărea pe cer”

Cătălina Burghelea 20.12.2021, 10:09
Nostradramus, cele mai importante 5 profeții pentru 2022: „Semnul Crucii va apărea pe cer”

Previziunile geniilor pentru anul 2022 nu sunt deloc bune. Profeții nu au vizualizat întâmplări fericite pentru anul viitor. Ce ar urma să se întâmple în 2022, potrivit celebrului astrolog Nostradamus? Una dintre dezvăluiri prevede apariția Semnului Sfintei Cruci pe cer, după ce omenirea va sta în întuneric timp de trei zile.

Cele mai importante predicţii pentru 2022

Nostradamus este unul dintre cei mai cunoscuți profeți ai lumii. Unii afirmă că nu există altul mai mare decât renumitul astrolog. Acesta a lăsat în urma lui o serie de previziuni, unde chiar s-au adeverit. Predicțiile pentru anul 2022 nu sunt deloc încurajatoare, acesta scriind despre noul an că va fi unul plin de cumpene, catastrofe și beznă. Interpreții profețiilor lui Nostradamus susțin că astrologul a prezis că, în 2022, omenirea va fi marcată de inflație, foamete, inteligență artificială și întuneric.

Nostradamus a dezvăluit ce ne așteaptă în viitorul apropiat

În 1555, Michel de Nostradame (cunoscut drept Nostradamus) a devenit cunoscut odată cu publicarea cărții Les Prophéties. Aceasta conține 942 de catrene poetice, care ar prezice viitorul. Renumitul astrolog a prevăzut ascensiunea lui Hitler sau împușcarea lui JFK. Indiferent dacă ești o persoană religioasă sau sceptică, nimeni nu poate nega faptul că au existat corelații ciudate între predicțiile lui Nostradamus și evenimentele istorice majore.

Nostradamus a prezis că România va fi cucerită de Rusia

5 profeții cutremurătoare pentru anul viitor

Dar ce ne rezervă 2022? Iată doar câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pe care ar trebui să le urmărim în viitorul apropiat:

1. Ploaie de meteoriți şi asteroizi

Potrivit unui catren, Nostradamus prezice o „dâră lungă de scântei pe cer, făcută de foc”.

2. Inflație

Se pare că Nostradamus a prevăzut creșterea prețurilor într-o economie aflată în declin.

„Copiile aurului şi ale argintului vor scădea, cele care au fost aruncate în lac, după ce au fost furate în urma descoperirii că totul a fost epuizat şi risipit de datorie. Toate scripturile şi datoriile vor fi șterse”, se arată în cartea profetului.

O posibilă interpretare a acestui catren ar fi că inflația va scăpa de sub control, iar dolarul american se va prăbuși. Aurul, argintul şi bitcoin-ul vor deveni principalele active în care merită să investim, anunță Antena 3.

3. Inteligența artificială va atinge noi culmi

Tehnologia a evoluat foarte mult, în ultimele decenii, așa că este greu de prezis ce evoluții vor avea loc în următorii ani. Totuși, Nostradamus a emis ipoteze despre inteligența artificială încă de acum 500 de ani!

„Cei din Lacul Geneva şi din Mâncon. Toţi s-au adunat împotriva celor din Aquitania: Mulţi germani, mult mai mulţi elvețieni. Vor fi alungați împreună cu cei umani”, a scris astrologul în cartea sa.

Asta ar putea însemna că, până în 2022, inteligența artificială poate conduce computerul cu o interfață umană.

4. Foametea va creşte în lume

Oamenii nu vor avea ce mânca din cauza conflictelor armate. Foametea va duce la mișcări masive de populație.

5. Vom sta în întuneric timp de 3 zile

Potrivit lui Nostradamus, „anul 2022 va aduce distrugere, apoi pace. Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munți, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...