Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Nostradamus le-a prezis soarta până în 2028

Andreea Bisinicu 29.10.2020, 16:22
Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Nostradamus le-a prezis soarta până în 2028

Bani, carieră, dragoste. Cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Nostradamus le-a prezis soarta până în 2028. Ești și tu printre cei norocoși?

Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Vărsător

Profețiile lui Nostradamus vizează cinci zodii, care ar fi favorizate de Univers. Potrivit predicțiilor făcute până în 2028, acești nativi au toate șansele să atingă fericirea supremă, potrivit a1.ro.

Vărsătorul este un luptător, care a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții. Acum, e timpul să se odihnească și să primească numai lucruri bune și fericire.

Se spune că este o zodie cu stea în frunte. Chiar dacă este „condamnat” să muncească din greu, mereu, pentru ceea ce își dorește, răsplata va fi una pe măsură.

Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Leu

Nu te impacienta, toți cei care ți-au făcut rău vor plăti, la un moment dat. Leii sunt nativi orgolioși și temperamentali. Nu e bine să ții ranchiună, pentru că nu vei rezolva nimic.

Ce e al tău este pus deoparte. Astrele îți prezic un mare noroc, care îți va bate la ușă cât de curând. Când vei vedea despre ce este vorba, vei uita de tot ce este sumbru.

Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Capricorn

Capricornule, e timpul să spui adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă. Astrele ți-au pregătit o perioadă relaxantă, în care mai mult vei stă liniștit și la locul tău. Vei face bani mai mulți, e posibil să îți schimbi jobul sau să primești o mărire de salariu. De asemenea, vei reuși să strângi bani la saltea, că tot te chinui de vrei câțiva ani să faci asta.

Cu dragostea stai foarte bine. Dacă ești căsătorită, un bebeluș va veni în calea ta în următorii doi ani. Dacă ești singură, fii sigură că îți vei găsi jumătatea în următoarele luni.

Cine sunt cei mai norocosi nativi din zodiac
Cine sunt cei mai norocosi nativi din zodiac

Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Taur

Dragă Taur, stai liniștit, că te așteaptă numai lucruri bune, pe viitor. Mai ții minte vacanța aia pe care plănuiai să o faci anul trecut? Nu dispera, vei avea timp să te bucuri de o mică pauză din rutina ta cotidiană.

Mai mult de atât, se pare că vei câștiga niște bănuți în plus de la diverse proiecte. Bucură-te de lucrurile mici.

Top cinci zodii care vor avea noroc de nedescris în viață. Balanță

Balanța este un fel de „zodie de sacrificiu”. E un nativ al extremelor. Pentru ea, există doar alb și negru, fără nuanțe de gri. Când este fericită, se bucură ca un copil și urcă pe culmile extazului. Când este nefericită, simte că se prăbușește într-un abis fără capăt.

E capabilă de sacrificii, ia vina asupra ei și ar face orice pentru persoanele dragi. Merită tot norocul din lume. Astrele i-au pregătit multe surprize în anul care va veni, în special.

Urmăriți Impact.ro și pe