Noi detalii ies la iveală despre Laurette. Ce relaţie avea, de fapt, mulatra cu bărbatul care a lovit-o (exclusiv)

Stan Filon 12.03.2021, 18:07
Noi detalii ies la iveală despre Laurette. Ce relaţie avea, de fapt, mulatra cu bărbatul care a lovit-o (exclusiv)

Ies la iveală noi detalii despre agresiunea la care a fost supusă celebra Laurette! Reporterii Impact.ro au aflat în exclusivitate ce a declarat bărbatul care a snopit-o în bătaie pe Laurette polițiștilor care au venit la fața locului și care au scos-o pe femeie din mâinile lui!

Noi detalii ies la iveală despre agresiunea la care a fost supusă Laurette

Laurette a fost bătută grav de un bărbat într-un hotel din București. Doar strigătele disperate au scăpat-o pe frumoasa mulatră. Angajații hotelului au auzit strigătele ei și au chemat poliția, iar oamenii legii au intrat în camera de hotel unde au găsit-o pe mulatră desfigurată. Potrivit surselor Impact.ro, bărbatul are 44 de ani, se numește MT și este din brașov. Acesta le-a declarat oamenilor legii că Laurette are să-i dea 5.000 de euro de ceva timp, însă aceasta nu i-a mai răspuns la telefon și l-a evitat cât de mult a putut.

Bărbatul a aflat că modelul este într-un hotel din București, așa că s-a dus peste ea. Femeia l-a înjurat însă și l-a îmbrâncit, așa că a reacționat și el și a bătut-o. În presa s-a scris că, de fapt, Laurette se afla în hotelul respectiv de bunăvoie și nesilită de nimeni, unde trebuia să întrețină relații intime contra-cost. Pentru 5.000 de euro, mai exact.

Noi detalii ies la iveala despre agresiunea la care a fost supusa Laurette
Noi detalii ies la iveala despre agresiunea la care a fost supusa Laurette

”A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere”

Avocatul mulatrei a spus că a văzut și el rănile femeii, însă încă nu știe ce a declanșat atacul violent. ”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Antena Stars.

Laurette spune însă că îl știa pe agresor, deoarece acesta a insistat să o întâlnească în mai multe rânduri și chiar s-au văzut de câteva ori. ”Acest domn îmi trimite mesaje din ianuarie, din care dorește să mă cunoască. Ne-am mai întâlnit cu două zile înainte, dar s-a comportat frumos. Nu m-aș fi gândit că ar putea să mă agreseze fizic. Dacă mă pierdeam cu firea, nu cred că reușeam să mai ies din camera aceea în viață. Dacă Poliția venea cu două minute mai târziu cred că eram moartă”, a povestit Laurette.

”Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord”

“Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc.

El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Eu am mâna umflată, m-au trimis la Floreasca la spital. Încă sunt în stare de șoc, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană”, a detaliat Laurette Attindehou, potrivit sursei amintite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...