EXCLUSIV. Laurette, o nouă lovitură. Cum a reacționat Mihai, fostul soț, când a auzit ce face mulatra pentru bani

Iancu Andreea 12.03.2021, 16:16

Zvonurile privind scandalul în care este implicată recent Laurette au ajuns și la urechile lui Mihai, fostul soț al mulatrei. După ce aceasta ar fi fost agresată de un bărbat cu care ar fi avut relații intime pe bani, fostul partener al lui Laurette a reacționat dur. Bărbatul a luat foc după incident și i-a transmis un avertisment mulatrei.

Laurette, victima unui bărbat, cu care s-a întâlnit în Centrul Vechi

În urmă cu câteva zile, Laurette a fost victima unui incident în Centrul Vechi al Capitalei, după ce s-a întâlnit cu un bărbat, la un hotel cunoscut din zonă. Vedeta și-ar fi dat întâlnire cu un anume domn M.T., care, potrivit cancan.ro, ar fi fost clientul mulatrei pentru o noapte de amor. Acesta ar fi urmat să îi plătească la final lui Laurette suma de 5.000 de euro. Însă, după ce relația s-ar fi consumat, lucrurile ar fi degenerat.

Deși s-ar fi înțeles pentru o anumită sumă, bărbatul a fost nemulțumit de serviciile mulatrei și i-a oferit acesteia doar 300 de euro, după ce a susținut că amorul “nu face 5.000 de euro”. După o astfel de reacție, Laurette a izbucnit și, pentru că s-a considerat nedreptățită, s-a repezit la borseta cu bani a bărbatului. Astfel, între cei doi a izbucnit un real scandal, care i-a alertat pe angajații hotelului. Aceștia au chemat un echipaj de poliție, care, ajuns la fața locului, i-a însoțit pe cei doi la Secția 10 pentru a da declarații. Potrivit avocatului mulatrei, aceasta ar fi prezentat urme de violență pe corp atunci când a însoțit-o la secție. 

Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți, a spus avocatul lui Laurette pentru Antena Stars.

Laurette și Mihai au împreună o fetiță
Laurette și Mihai au împreună o fetiță

Ce i-a transmis Mihai, fostul soț al lui Laurette, după scandalul din Centrul Vechi

După scandalul izbucnit în urmă cu câteva zile, Mihai, fostul iubit al mulatrei Laurette, a reacționat. Chiar dacă acesta formează în prezent un cuplu cu Majda, una dintre fostele Faimoase de la Survivor România 2021, el și Laurette au împreună o fetiță. Iar afaceristul pune pe primul plan educație fiicei sale. În urma acuzațiilor de prostituție față de mama copilului său, Mihai a reacționat dur și i-a transmis un avertisment vedetei. Bărbatul susține că își va lua fiica la el, dacă se dovedesc adevărate faptele mulatrei.

Dacă aflu că este adevărat, îţi iau fata. Nu o mai las să crească lângă tine, i-a spus ieri, la telefon, Mihai lui Laurette, potrivit surselor impact.ro.

Laurette reacționează după acuzațiile care i se aduc. Vedeta se declară nevinovată

În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani. Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevarul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză, atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...