Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Cum se simte acum bebelușul primarului general

Ana Anitoiu 26.05.2022, 17:45
Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Cum se simte acum bebelușul primarului general

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară, miercuri, 25 mai, când partenera lui de viață, Mirabela Grădinaru, a născut prematur. Primarul General al Capitalei mai are o fiică, născută tot în luna mai, în anul 2016.

Nicușor Dan, tată a doua oară. Cum se simte bebelușul lui născut prematur

Primarul General al Capitalei a devenit tatăl unui băiat. Partenera lui a născut la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Atât partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, manager la o mare firmă auto, cât și fiul lor născut prematur se simt bine. Însă, copilul încă se află în terapie cu suplimentare de oxigen.

Prima dată când a devenit tată, Nicușor Dan a scris pe pagina lui de Facebook că a trăit cea mai fericită zi din viața lui: „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”.

Nicusor Dan a devenit tata pentru a doua oara
Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan, anunț în ziua în care s-a născut fiul lui

În ziua în care s-a născut fiul său, miercuri, 25 mai, primarul general al Capitalei a anunțat că au fost deblocate conturile PMB, după ce Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul ce a fost iniţiat de omul de afaceri Costică Constanda.

„Conturile Primăriei au fost deblocate. Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul iniţiat de omul de afaceri Costică Constanda. Primăria Municipiului Bucureşti va continua negocierile cu familia Constanda, pentru soluţionarea situaţiei.

Începând de mâine, Primăria Capitalei poate face plăţi în contul proiectelor de investiţii aflate în derulare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei a declarat că Primăria Bucureşti este datoare companiei care a livrat cele 400 de autobuze, iar suma se ridică la 170 milioane de lei.

Astăzi, primarul Nicuşor Dan a vizitat şantierul Termoenergetica de la intersecţia Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Libertăţii, la o conductă a punctului termic Izvor Coşbuc, unde sunt înlocuiţi aproximativ 160 de metri liniari de conductă veche de aproape 50 de ani. Termenul de finalizare a lucrărilor este 1 iunie, ora 24.00.

Primarul general al Capitalei a precizat că reparaţiile la această conductă, ce este un important punct nodal de alimentare cu agent termic a blocurilor din împrejurimi, au fost necesare în special în contextul în care în toată perioada iernii s-au înregistrat multe avarii în zonă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...