Motivul pentru care Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Ce a făcut fosta soție a lui Pepe

Andreea Bisinicu 19.11.2020, 14:47
Motivul pentru care Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Ce a făcut fosta soție a lui Pepe

Motivul pentru care Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Ce a făcut fosta soție a lui Pepe pentru a o enerva pe fiica fostului premier al României.

De ce vrea Oana Roman să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman continuă. Soția lui Marius Elisei a luat foc, după seria de atacuri pe care fosta soție a lui Pepe le-a adus la adresa ei, în mediul online.

Chiar dacă, până acum, Oana Roman nu a reacționat în vreun fel la atacurile „Queridei” din ultimele săptămâni, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru vedetă. Oana Roman nu a mai suportat și a simțit că este momentul să riposteze, atunci când a venit vorba de fiica ei.

Despre ce este vorba? Se pare că Zăvo a postat, recent, pe rețelele de socializare o fotografie cu Iza, fetița Oanei Roman, care face vloguri în mediul online. Vizibil deranjată de acest lucru, controversata brunetă a rugat-o pe cea mică să se lase de meserie, căci, destul mama sa (n.r. Oana Roman) „nu știe de capul ei”.

La scurt timp de la postarea brunetei, Oana Roman a reacționat și a postat pe un grup de Facebook un mesaj în care cerea ajutorul apropiaților săi, în legătură cu „un sfat juridic beton.”

Fiica lui Petre Roman are de gând să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu, pe motiv că a furat fotografia fiicei sale și a denigrat-o pe rețelele de socializare.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, a scris Oana Roman pe Facebook, potrivit spynews.ro

Oana Roman e determinata sa o dea in judecata pe Oana Zavoranu, dupa ce s-a luat de copilul ei
Oana Roman e determinata sa o dea in judecata pe Oana Zavoranu, dupa ce s-a luat de copilul ei

Cum a reacționat Oana Roman după ce a fost numită „Purcelușa Peppa” de Oana Zăvoranu

Scandalul dintre cele două Oane ale showbizului românesc a început în momentul în care Oana Roman, invitată la o emisiune de la PRO TV, a spus despre Zăvo că e deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!”. 

Actrița a răbufnit, numind-o pe soția lui Marius Elisei „purcelușa Peppa” pe conturile de socializare și de aici a pornit un întreg scandal între cele două vedete. Care a fost reacția Oanei Roman la jignirile aduse la adresa ei de către fosta soție a lui Pepe:

 „Niciodată nu m-am  împiedicat de obstacole, niciodată nu nu m-am abătut de la drumul meu, niciodată nu m-am lăsat în genunchi doborâtă  de boli, greutăți sau valuri de ură, răutate și venin,  revărsate asupra mea. Le-am dus pe toate cu demnitate și mi-am văzut de viața mea. Nu a fost ușor, dar a fost mai ușor decât dacă mi-aș fi aplecat urechea și sufletul înspre ce se aruncă. Am jucat cartea demnității, care e cea mai grea, dar cred că am reușit. Și am arătat că se poate să trăiești frumos și să construiești o viață echilibrată, oricâte piedici încearcă alții să-ți pună”, a fost replica Oanei Roman.