Oana Zăvoranu a izbucnit în lacrimi. Vedeta n-a mai rezistat și a făcut totul public: “Îmi este dor”

Ana Anitoiu 18.11.2020, 11:28

Oana Zăvoranu a izbucnit în lacrimi. Vedeta, care face parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, a dezvăluit că îi este dor de o persoană care a făcut parte din viața ei.

Ce persoană îi lipsește Oanei Zăvoranu

Actrița, care în ultima vreme duce un război cu persoane din lumea mondenă și influenceri, a făcut o dezvăluire emoționantă, din viața ei personală.

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a spus că nu-i lipsește nimic din ceea ce primea de la mama ei, dar îi este foarte dor de dragostea pe care o primea de la tatăl ei.

Oana Zăvoranu a publicat pe Instastory o fotografie veche de familie, făcută în copilăria ei, în care apare alături de mama și tatăl ei.

”Eu și familia mea în vremuri bune. Nu știm niciodată ce viitor ne așteaptă. Îmi este dor de tatăl meu frumos în fiecare zi’, a scris Oana Zăvoranu, în descrierea fotografiei.

Oana Zavoranu a izbucnit in lacrimi: Imi este dor
Oana Zavoranu, in copilarie, alaturi de parintii ei.

Oana Zăvoranu, critică la adresa mai multor persoane din lumea mondenă

În ultima vreme, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa mai multor persoane din lumea mondenă. Printre acestea, s-a numărat Oana Roman, după ce aceasta a spus despre actriță că este ”mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”.

”A fost odată că niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai că să nu mai aibă de-a face cu ea.

O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc”, a fost o parte din mesajul Oanei Zăvoranu.

De asemenea, Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Raluca Patramă, după ce Pepe a anunțat că va divorța, dar și pe Adelina Pestrițu, în războiul cu influencerii.

”Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia? Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a sous Oanei Zăvoranu, despre Adelina Pestrițu.

Nici Selly nu a scăpat de critica Oanei Zăvoranu. Actrița din ”Sacrificiul” l-a ironizat pe vlogger și a scris că nu a rezistat mai mult de 30 de secunde să se uite la el. Detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI