EXCLUSIV. Oana Roman a luat foc după ce Oana Zăvoranu a poreclit-o „Purcelușa Peppa”. Reacția furioasă a vedetei

Alina Erimia / 05.11.2020, 16:55
EXCLUSIV. Oana Roman a luat foc după ce Oana Zăvoranu a poreclit-o „Purcelușa Peppa”. Reacția furioasă a vedetei
Oana Zăvoranu și vechea ei rivală, Oana Roman, s-au luat din nou la harță, la nici o zi după ce Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă. Totul a început după ce Oana Roman a atacat-o pe Zăvo, în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Oana e deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!Zăvo a luat foc și s-a dezlănțuit pe Instagram, unde a scris un mesaj plin de injurii și de ironii la adresa Oanei Roman, numind-o „Purcelușa Peppa. 

Oana Roman a reacționat după ce a fost numită ”purcelușă” de Oana Zăvoranu

 La vederea mesajului postat  ieri de Zăvo pe Instagram, Oana Roman a comentat, vizibil enervată, pentru Impact.ro: „Credeți că chiar mă interesează așa ceva? Vedeți-vă de viețile voastre!”. În cursul zilei de azi, Oana a postat însă pe Instagram un mesaj acid la adresa Oanei Zăvoranu.

 „Niciodată nu m-am  împiedicat de obstacole, niciodată nu nu m-am abătut de la drumul meu, niciodată nu m-am lăsat în genunchi doborâtă  de boli, greutăți sau valuri de ură, răutate și venin,  revărsate asupra mea. Le-am dus pe toate cu demnitate și mi-am văzut de viața mea. Nu a fost ușor, dar a fost mai ușor decât dacă mi-aș fi aplecat urechea și sufletul înspre ce se aruncă. Am jucat cartea demnității, care e cea mai grea, dar cred că am reușit. Și am arătat că se poate să trăiești frumos și să construiești o viață echilibrată, oricâte piedici încearcă alții să-ți pună”, a fost replica Oanei. 

Oana Zavoranu a revenit in atentia publicului odata cu divortul lui Pepe

Oana Zăvoranu: „A slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea

Dar iată ce a scris ieri Oana Zăvoranu pe Instagram: „A fost odată, ca niciodată, o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca, pentru a face reclamă, și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o”

Zăvo a ironizat-o pe și pe tema kilogramelor în plus, de care însă Oana Roman a reușit să scape între timp.În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit venind pe la tv cu miloagă, că tatăl dus a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă. Deși Peppa a slăbit foarte puțin, frustrarea, tupeul, răutatea și invidia nu au slăbit deloc odată cu ea. Și pentru că nu e chemată pe nicăieri decât ca să se facă mișto de ea, acum două zile (cu toate că a fost pusă să mănânce de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi să aibă dureri aprige de colon și ea și soțul), disperată să apăra a mers și a mai grohăit puțin de mine la un alt troglodit”. 

După divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu, Oana Roman a rămas în relații bune cu cântărețul.  Oana Zăvoranu a catalogat-o drept o „gogoașă înfuriată care are bucurii la Pepe”. Oana Roman i-a răspuns atunci: ”Mă leagă de Pepe o prietenie veche! L-am cunoscut de la fosta lui iubită, Dana, și de la Cornel (n.r. Păsat, fostul soț al Oanei Roman), cu care el a copilărit, fiind vecini. Ne leagă o prietenie adevărată, care nu s-a diminuat în timp. Pepe și frații lui sunt pentru mine frații pe care nu i-am avut niciodată”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI