Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Adelina Pestrițu: „Sunt cea mai în masură să mătur pe jos cu toate circăresele astea ieftine”

Andreea Bisinicu 06.11.2020, 13:18
Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Adelina Pestrițu: „Sunt cea mai în masură să mătur pe jos cu toate circăresele astea ieftine”

Oana Zăvoranu a șters pe jos cu Adelina Pestrițu: „Sunt cea mai în masură să matur pe jos cu toate circăresele astea ieftine”. Ce război poartă diva cu influencerele din România. Declarațiile ei i-au lăsat mască pe fani.

Cum a umilit-o Oana Zăvoranu pe Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu a revenit în forță în prim-planul massmedia, deși nu a plecat niciodată cu adevărat, fiind una dintre cele mai controversate vedete ale României. După ce a intervenit cu declarații privind divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, acum, Oana o atacă pe Adelina Pestrițu.

„Războiul” divei împotriva influencerițelor continuă. Oana Zăvoranu le-a împărtășit admiratoarelor sale care este părerea sa despre influencerele care fac reclamă la produse cosmetice pe internet.

„Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA ?Nu poti zilnic sa faci reclama la diverse lucruri spunand de fiecare ca E CEL MAI BUN Unde va e personalitatea si liberul arbitru? Si de ce faci reclama tocmai tu, o panarama obosita indiferent de cum te cheama? M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva?”

Oana Zavoranu este una dintre cele mai controversate vedete din Romania. DIva arata senzational la 47 de ani
Oana Zavoranu este una dintre cele mai controversate vedete din Romania. DIva arata senzational la 47 de ani

Actrița a postat un mesaj, pe contul ei de Facebook, în care le spune oamenilor care este părerea ei despre fosta soție a lui Liviu Vârciu, care a devenit una dintre cele mai populare influencerițe din România.

„Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni ?Nu va simtiti prostite? Nu va simtiti furate pe fata? Pai asta avea in proprietatea ei doua boxe in locatie de gestiune prin Ibiza si acum va zice voua ca va da ea ceva? Face ea Giveaway????Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta și c****** sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva. EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (imi cer scuze ca nu vreau sa duc in derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici in contextul asta se potriveste cel mai bine la modul figurat, firesc…Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitchos si voi fiti fete destepte”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei personal de Facebook.

Ce au întrebat-o fanii Oanei Zăvoranu despre Adelina Pestrițu

Urmăritorii au întrebat-o pe actrița din serialul „Sacrificiul” de ce continuă să vorbească despre Adelina Pestrițu. Oana Zăvoranu a clarificat situația.

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia? Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe