Oana Zăvoranu este de neoprit! Pe cine a făcut cu ou și oțet de această dată: „I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap”

Andreea Bisinicu / 17.11.2020, 13:39
Oana Zăvoranu este de neoprit! Pe cine a făcut cu ou și oțet de această dată: „I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap”

Oana Zăvoranu este de neoprit! Pe cine a făcut cu ou și oțet de această dată: „I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap”. Este vorba despre cel mai cunoscut vlogger din România.

De ce s-a luat Oana Zăvoranu de Selly

Oana Zăvoranu este de neoprit! Pe cine a făcut cu ou și oțet de data asta. Nu scapă nimeni din radarul Oanei Zăvoranu. Controversata divă ne-a obișnuit, deja, cu stilul ei foarte direct de a spune anumite lucruri, mai mult sau mai puțin frumoase. După ce le-a declarat „război” influencerițelor din România, acum, Oana Zăvoranu s-a luat de nimeni altul decât Selly.

După Adelina Pestrițu și Oana Roman, Zăvo a trecut la partea masculină a showbizului românesc, iar primul pe care l-a luat la rost este vloggerul Selly. Da, ați citit bine. Oana Zăvoranu s-a luat de Selly.

„Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Oana Zăvoranu despre vlogger

Oana Zăvoranu s-a luat de Selly. Andrei Șelaru, pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Are milioane de fani în rândul adolescenților și a cunoscut succesul pe Youtube cu trupa 5GANG.

Oana Zăvoranu nu se mai oprește. După ce au întrebat-o fanii, de curând, ce părere are despre Anda Adam, frumoasa brunetă a răbufnit. S-a legat de aspectul băiețos al artistei și de faptul că folosește filtre atunci când postează fotografii pe Instagram:

„Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii.”, a spus Oana Zăvoranu într-un InstaStory.

Cum l-a umilit Oana Zavoranu pe Selly
Cum l-a umilit Oana Zavoranu pe Selly

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu

Oana Zăvoranu nu s-a ferit niciodată atunci când a avut ceva de reproșat vreunei vedete din România. După ce a vorbit despre Cristina Ich, Anda Adam, Oana Roman, Adelina Pestrițu și Selly, actrița a comentat despre stilul designerului Dana Budeanu.

Contrar așteptărilor fanilor, frumoasa brunetă a spus că stilul Danei Budeanu „merge” și că, spre deosebire de influencerițe, ea „măcar zice ceva”. Însă, așa cum era de așteptat, până și aici a găsit câteva lucruri care o deranjează:

„Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe nevinovata ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a spus Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI