EXCLUSIV

Motivul pentru care Emi de la Noaptea Târziu nu ar participa la Survivor. Ce îl deranjează pe partenerul lui Cuza. „Nu sunt pentru mine”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 13.07.2022, 18:32
Motivul pentru care Emi de la Noaptea Târziu nu ar participa la Survivor. Ce îl deranjează pe partenerul lui Cuza. „Nu sunt pentru mine”. EXCLUSIV

Emanuel Adrian Popescu, alias Emi din trupa „Noaptea târziu”, nu se ascunde după degete atunci când vine momentul de a-și spune părerea. Cel care alături de partenerul său traditional, Cuza, a reușit să facă în ultimele luni o figură mai mult decât frumoasă în emisiunile de televiziune, ajungând până în finala unor emisiuni de genul „Asia Expres” sau „Te cunosc de undeva”, afirmă că nu ar lua niciodată startul la provocări de genul „Survivor”.

Motivul pentru care Emi de la Noaptea Târziu nu ar participa la Survivor

„Nu aș participa niciodată la ceva de genul Survivor. Nu spun asta fiindcă desconsider emisiunea. Nici vorbă! Sau fiindcă o subestimez. Nu, fiindcă sunt sigur că nu e deloc ușor de realizato asemenea producție de televiziune! Doar că mi se pare genul de emisiune destul de statică. Adică există în cuprinsul ei momente în care lumea ia parte la diverse concursuri, în care agitația e prezentă, dar mai apoi încep secvențele de discuții. De bârfă, cum le spun eu! Iar astea nu sunt pentru mine. Eu sunt un tip activ, am nevoie de mișcare!”, a declarat el pentru impact.ro.

În schimb, a fost și a rămas mare fan al emisiunii de genul „Asia Expres”: „Aș concura oricând la așa ceva. Acum aș pleca într-o nouă aventură de asemenea gen, dacă mi s-ar cere. Însă nu cred că voi mai avea parte de o asemenea șansă. Într-un fel înțeleg și de ce. Fiindcă aș avea un mare avantaj față de ceilalți competititori, dacă mi s-ar întâmpla așa ceva! Aș ști din start cum să citesc o hartă, cum să abordez o anume situație, fie ea și la limită, să-mi fac rost de una sau de alta. O dată ce ai trecut prin așa ceva, capăți experiență. Iar pentru mine totul a fost acțiune. D-aia cred că am și reușit să ajungem până în marea finală! Plus că am avut parte de un partener ideal, amănunt foarte important”, își povestește el pe repede înainte experiența din ediția precedentă a emisiunii „Asia Express”, acolo unde el și prietenul său de-o viață, Cuza, aveau să fie învinși greu de cuplul format din Elwira și Mihai Petre.

Motivul pentru care Emi de la Noaptea Tarziu nu ar participa la Survivor
Motivul pentru care Emi de la Noaptea Tarziu nu ar participa la Survivor

„Nu avem de ce să purtăm cuiva pică”

Pe același Mihai Petre cei doi aveau să-l întâlnească recent, în finala unei alte emisiuni marca Intact, „Te cunosc de undeva”. Cuplul Emi-Cuza a reușit să se impună în inimile publicului și să câștige inclusiv marele premiu de 15.000 de euro, pus la bătaie la finele celei de a XVII-a ediție a emisiunii, dar care a sfârșit prin a fi donat, potrivit regulamentului, unei familii cu probleme. Plin de umor, Emi a precizat că cei doi împart tabloul oferit ca premiu învingătorilor, pentru prestația lor pe melodia „My way”, în varianta lui Robie Williams. Un tablou pe care au stabilit să-l țină fiecare perioade egale de timp în casele lor. Pe de altă parte, Emi adaugă că nu a existat niciun moment vreo ranchiună față de colegul lor, Mihai Petre.

„Nu avem de ce să purtăm cuiva pică. El și Elwira au câștigat pe merit anul trecut. Dimpotrivă, ne-am bucurat când l-am revăzut în juriu, fiindcă am avut certitudinea, și acum glumesc, că vom câștiga. Și asta din pricina faptului că Mihai fiind în juriu nu putea concura împotriva noastră!”, a încheiat el cu umor seria declarațiilor pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe