Cuplul care s-a despărţit după plecarea de la „Insula Iubirii”. Cei doi concurenţi au spus lucrurilor pe nume: „Era normal să nu mai fie la fel”

Badea Violeta 24.06.2022, 09:19

Sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii” a ajuns la final. Îndrăgitul show de la Antena 1 se va încheia luni, pe data de 27 iunie. Ediția trecută, cea de pe 21 iunie, a oferit telespectatorilor momente emoționante şi secvențe pline de suspans. Doi concurenți de pe Insulă au dat senzația că au rezistat tentației și toată lumea se aștepta să-i vadă împreună, însă și-au spus adio la puțin timp de la revenirea în țară. Iată care a fost motivul despărțirii!

De ce s-a despărțit cuplul celebru de la Insula Iubirii. Detalii incredibile au ieșit la iveală

Un cuplu celebru de la Insula Iubirii s-a destrămat la întoarcerea în România, deși mulți dintre telespectatori se așteptau să-i vadă căsătoriți. Care a fost motivul despărțirii? Detalii incredibile au ieșit la suprafață abia acum.

După ce au părăsit show-ul de la Antena 1 împreună, așa cum, de altfel, au și venit, Katy și Ionuț păreau un cuplu extrem de sudat.În timpul ultimului bonfire, cei doi au stat îmbrățișați și și-au adresat cuvinte frumoase.

La un moment dat, chiar și Radu Vâlcan a spus că dragostea dintre ei este mare și a învins tentația, însă lucrurile s-au schimbat radical în România.

Revenită în țară, Katy nu a renunțat atât de ușor la ispita Marius, ci a făcut tot posibilul pentru a lua legătura cu el. Acesta i-a dat mesaje bărbatului, dar Marius nici nu a vrut să audă de o relație cu ea.

„După ce am venit acasă, ea a rămas conexiunea cu respectivul grup, am lăsat-o ușor să-și revină, era normal să nu mai fie acasă la fel”, a spus Ionuț la Antena 1.

Katy si Ionut 2
Katy si Ionut 

Ce a dezvăluit ispita Marius despre încercările concurentei de a lua legătura cu el

Marius a spus că s-a despărțit amical de concurentă în Otopeni, apoi, la câteva ore distanță, s-a trezit cu o avalanșă de mesaje de la Katy. Se pare că aceasta era foarte curioasă să afle dacă Marius este îndrăgostit de altcineva.

„Am discutat cu ei în aeroport, asta e amuzant, când am ajuns în Otopeni, ne-am despărțit foarte amical, le-am dorit bine, să fie fericit, iar în câteva ore aveam mesaje de la Katy, mă întreba dacă sunt îndrăgostit de altcineva, dar după ce îmi scrie un mesaj, simțindu-se vinovată, ștergea mesajul”, dezvăluie ispita Marius despre Katy.

Ulterior, concurenta a recunoscut că a dorit să păstrez legătura cu ispita.

„Eu cu Marius ne-am apropiat mai mult, nu aveam discuții mai personale, eu voiam să mai vorbesc cu el, să păstrez legătura”, a spus Katy.

„Ea a fost cea care m-a căutat, am aflat că s-a despărțit de Ionuț”, a mai adăugat ispita Marius.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...