Motivul neaşteptat pentru care Alex Bodi o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu. “Îi oferim această şansă”

Iancu Andreea 10.03.2021, 08:37

De la iubire pătimașă, la ură. Acesta sunt sentimentele care marchează relația actuală dintre Alex Bodi și fosta sa parteneră, Bianca Drăgușanu. Deși cei doi foști soți au divorțat de luni bune, războiul dintre ei nu s-a încheiat. Alex Bodi o dă în judecată acum pe Bianca Drăgușanu, după ce aceasta a publicat o serie de fotografii din timpul relației lor.

Acuzații dure la adresa fostului partener. Bianca a publicat imagini teribile, din timpul relației cu Bodi

Atunci când toată lumea credea că despărțirea Biancăi Drăgușanu de Bodi va aduce liniște în viața celor două vedete, în realitate lucrurile au izbucnit și mai cu foc. După numeroase certuri și împăcări pe parcursul relației, precum și după mariajul de numai câteva luni, Bianca și Alex au spus stop și de la capăt. El a ales să se retragă în brațele focoasei rusoaice Daria Radionova, în timp ce blondina s-a relaxat pentru câteva zile alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Chiar dacă părea că vrea să dea uitării relația cu Bodi, Bianca a decis să agite lucrurile și să își facă dreptate, publicând o serie de fotografii cu fața desfigurată din pricina agresiunilor fizice la care ar fi fost supusă de partenerul său. Totul ar fi pornit însă de la faptul că Alex Bodi a postat o imagine cu Bianca după una dintre operațiile sale estetice.

Eu am publicat acele fotografii în urma unor fapte care au avut loc, s-au întâmplat. Eu am luat bătaie, există un dosar, persoana care m-a bătut va fi pedepsită. Eu sunt terorizată şi în momentul de faţă. Am vorbit cu Bodi de vreo trei ori la telefon până acum. Eu pot demonstra că îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens, cu subînţeles. El nu este ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el pentru că este o perioadă din viaţa mea care nu s-a încheiat frumos şi nu îmi face placer să vorbesc despre asta.

El este cel care a făcut publică fotografia în care apar tumefiată din cauza operatiei, motiv pentru care am decis să fac şi eu publice imaginile astea. Doar el o avea. Fostul meu soţ, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei şi mă sună pe mine, ca un şoricel. Mă ceartă, îmi spune lucruri… El o să plătească pentru ce a făcut. Eu am luat bătăi timp de doi ani de zile, frecvent, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Xtra Night Show.

Alex Bodi, alături de noua sa iubită, Daria Radionova
Alex Bodi, alături de noua sa iubită, Daria Radionova

Motivul pentru care Alex Bodi o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu

Dincolo de problemele sale cu legea, în care este acuzat de trafic de influență și proxenetism, noile informații publicate de Bianca adâncesc și mai mult problema, iar bărbatul reacționează. Alex Bodi o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu în urma declarațiilor acesteia, susținând că afirmațiile blondinei sunt mincinoase. Cu toate acestea, Bianca a fost audiată de DIICOT și Parchet, unde a fost nevoită să ofere detalii despre situație.

Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa ca să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut despre Bodi, a spus avocatul afaceristului la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe