Alex Bodi scapă de arestul la domiciliu. Avocatul afaceristului: „Nu are voie să vorbească cu presa” (exclusiv)

Iancu Andreea 04.02.2021, 18:01

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea primi o veste bună în următoarele zile. Avocatul afaceristului a vorbit despre situația actuală din procesul clientului său și pare să aibă informații optimiste. Alex Bodi scapă de arestul la domiciliu potrivit reprezentantului care îl apără.

Alex Bodi scapă de arestul la domiciliu. Ce spune avocatul său despre procesul în care este anchetat

Cătălin Dancu, avocatul care îl apără pe afacerist în procesul de trafic de persoane și proxenetism în care este anchetat, speră la o hotărâre optimistă din partea instanței de judecată. În prezent, Alex Bodi se află în arest la domiciliu, în timp ce procesul se află în faza de evaluare a probelor materiale și video ale acuzațiilor. Totuși, în lipsa unor probe incriminatorii, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea să treacă la controlul judiciar.

Mă aştept, sincer vă spun, ca la următorul termen, cel de la jumătatea acestei luni, instanţa să constate starea de fapt a lucrurilor şi să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu altceva, care să-i permită o mai mare marjă de manevră. Sigur, vor rămâne şi anumite limite, fiindcă aşa prevede legea, dar pe care nu le pot anticipa, a menționat Cătălin Dancu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Până la pronunțarea instanței, afaceristul are de respectat o serie de restricții. Totuși, eliminarea arestului la domiciliu i-ar permite lui Bodi să își extindă activitatea pe teritoriul României.

Alex Bodi nu are voie să discute cu presa, dar se simte bine şi e încrezător în şansele sale. Alex Bodi are şanse mari să primească măsura controlului judiciar, ceea ce i-ar permite să călătorească oriunde în ţară, fără permisiunea de a părăsi teritoriul naţional şi cu obligaţia de a se prezenta mereu în faţa ofiţerului de poliţie special desemnat, a explicat avocatul pentru sursa citată.

Alex Bodi și Iulia Sălăgean, una dintre fostele soții ale afaceristului
Alex Bodi și Iulia Sălăgean, una dintre fostele soții ale afaceristului

Bodi, anchetat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Luna septembrie a anului 2020 a adus un val de probleme pentru Alex Bodi. Una dintre fostele sale soții, Silvia Iulia Sălăgean, denunța la Parchet faptul că în perioada 2014-2016 a practicat prostituția în mai multe locuri din Germania, ajutată fiind de Alexandru Bodi Nicolae. De asemenea, la declarația sa fosta soție a afaceristului a adpugat reproșul bărbatului că nu produce destui bani din această activitate, desfășurată în anumite cluburi.

După ce s-a aflat în arest preventiv timp de o lună, Alex Bodi a ajuns în arest la domiciliu cu puțin timp înainte de Crăciun. Acesta se află și în prezent la vila din Voluntari, unde are însă restricții de a discuta cu fosta sa soție, Iulia Sălăgean. Totuși, fiica celor doi foști parteneri a petrecut sărbătorile alături de tatăl ei, lucru care a dus la o altercație, după ce Iulia a venit chiar la locuința lui Bodi pentru a-și lua fiica. Polițiștii au reușit însă să aplaneze situația. În așteptarea hotărârii magistraților, Alex Bodi își găsește alinarea în brațele Dariei Radionova, focoasa rusoaică pe care intenționează chiar să o ia de soție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...