S-a aflat adevărul! Din această cauză Bianca Drăgușanu a tolerat toate bătăile primite de la Alex Bodi (Exclusiv)

Ana Anitoiu 24.12.2020, 08:33

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a tolerat toate bătăile pe care le-a primit de la Alex Bodi a ieșit la iveală. Surse apropiate celor doi au făcut dezvăluiri uimitoare, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact. Afaceristul, care se află în arest la domiciliu, a avut parte de un șoc, zilele trecute, când a primit un mesaj de la noul bărbat din viața vedetei.

Care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu a tolerat toate bătăile de la Alex Bodi

Se pare că Bianca Drăgușanu a avut un motiv pentru a tolera toate bătăile pe care le-a primit de la Alex Bodi, de-a lungul relației lor, ce a fost marcată de multe despărțiri și împăcări. Afaceristul ar avea-o la mână cu ceva, iar ea ar fi ales să nu îl denunțe, din acest motiv. De altfel, Bodi ar fi amenințat-o că nu va ezita să își joace cartea, împotriva ei.

”Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice”, au spus sursele redacției Playtech-Impact.

Ce mesaj i-a transmis lui Alex Bodi noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu

Recent, Alex Bodi a primit un mesaj ce l-a făcut să se schimbe la față. Noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu, turcul Cengiz Şıklaroğlu, i-a spus că îi interzice să o mai caute pe vedetă, pe care el vrea să o cucerească.

”Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, au declarat surse din apropierea lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

S-a aflat adevarul! Din aceasta cauza Bianca Dragusanu a tolerat toate bataile primite de la Alex Bodi (Exclusiv)
Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Alex Bodi mai are o șansă de împăcare cu Bianca Drăgușanu? Prin ce tragedie a trecut noul bărbat din viața ei

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit la telefon recent. Afaceristul, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de persoane, proxenetism și șantaj, nu are voie deocamdată să ia legătura cu anumite persoane din anturajul pe care îl avea, conform unei decizii a instanței. Totuși, el nu ar urma să lase lucrurile așa în privința turcului care vrea să o cucerească pe vedetă. De altfel, el i-a spus frumoasei blonde la telefon că își va rezolva problemele cu Cengiz Şıklaroğlu.

”Nu mai departe de jumătatea acestei luni, Alex Bodi ar fi reuşit să vorbească la telefon cu Bianca Drăgușanu care, nu doar că l-a respins, ci ar fi prelungit destul de mult discuţia, așă că și el rămâne în cărți, în lupta pentru inima ei”, au mai spus sursele redacției Playtech-Impact.

Noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu a trecut printr-o tragedie

Turcul Cengiz Şıklaroğlu are un trecut dramatic, în viața personală. Și el a fost certat cu legea, așa că a ajuns să fie închis într-un penitenciar din Rusia. Din acest motiv, a apărut un episod tragic pentru el. Acum, bărbatul vrea să-și refacă viața alături de Bianca Drăgușanu.

Mai exact, Cengiz Şıklaroğlu a avut parte de un șoc imens, pe vremea când se afla în penitenciar, în Rusia. Supărarea a fost atât de mare pentru tânăra cu care el își împărțea viața, în cât aceasta s-a sinucis, în ciuda faptului că era însărcinată.