Despărțirea de Alex Bodi a îmbogățit-o pe Bianca Drăgușanu. Pe ce a aruncat zeci de mii de euro

Andreea Bisinicu 17.12.2020, 18:19
Despărțirea de Alex Bodi a îmbogățit-o pe Bianca Drăgușanu. Pe ce a aruncat zeci de mii de euro

Despărțirea de Alex Bodi a îmbogățit-o pe Bianca Drăgușanu. Pe ce a aruncat designerul zeci sau chiar sute de mii de euro. La Bianca Drăgușanu se pare că nu se simte pandemia, cel puțin pe plan financiar. Recent, excentrica blondină și-a cumpărat două bijuterii de roți care i-ar face invidioși și pe cei mai pasionați dintre colecționari. Cu ce achiziții s-a răsfățat fosta soție a lui Alex Bodi.

Despărțirea de Alex Bodi a îmbogățit-o pe Bianca Drăgușanu

Face ce face și tot ajunge în centrul atenției. De când s-a despărțit de Alex Bodi, Biancăi Drăgușanu îi merge mai bine ca niciodată. Fosta soție a afaceristului se bucură de timpul petrecut alături de fetița sa, Sofia, manageriază afacerile cu haine de lux pe care le conduce și are timp să se mai și răsfețe, din când în când, cu lucruri scumpe, luxoase și de bună calitate. Recent, focoasa blondină a făcut „o aroganță”și și-a cumpărat nu una, ci două mașini de lux.

Bolizii din colecția designerului sunt un Rolls Royce și un GLE Coupe, adevărate bijuterii pe patru roți, cu care Bianca Drăgușanu e pregătită să cucerească străzile din Capitală. Chiar dacă războiul dintre ea și fostul ei partener de viață nu s-a încheiat, Bianca se bucură de viață așa cum a făcut dintotdeauna și demonstrează că nimic nu o poate doborî. Blondina le-a arătat admiratorilor săi de pe rețelele de socializare mașinile luxoase, printr-o serie de instastories, semn că se mândrește cu noile sale „jucării”.

Cum arata bolizii de zeci de mii de euro pe care Bianca Dragusanu i-a cumparat
Cum arata bolizii de zeci de mii de euro pe care Bianca Dragusanu i-a cumparat

Bianca Drăgușanu, scandal la telefon cu Alex Bodi, aflat după gratii

Toată România știe că Alex Bodi a fost reținut și arestat acum o lună de zile, fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a sunat-o pe divă și discuția aprinsă a fost făcută publică de către cei de la spynews.ro. Potrivit acestora, se pare că Alex Bodi este furios pe fosta lui parteneră de viață. A acuzat-o că nu i-a fost alături în aceste momente dificile și că vrea să-l facă gelos cu afaceristul turc Cengiz Şıklaroğlu, în casa căruia stă acum blondina. În același timp, Bianca Drăgușanu i-a reproșat lui Bodi că a agresat-o fizic și i-a luat banii, dând de înțeles că ultimii doi ani petrecuți împreună au fost un coșmar pentru ea. Mai mult, Bianca a făcut referire și la Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

„Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a reproșat Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

Sursa foto – Instastories

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe