Craiova: Bianca Drăgușanu, audiată azi la DIICOT, în dosarul în care Bodi este acuzat de trafic de proxenetism. Ce s-a întâmplat acolo VIDEO

Elena Avramescu, Alexandrina Toader 18.02.2021, 17:12
Craiova: Bianca Drăgușanu, audiată azi la DIICOT, în dosarul în care Bodi este acuzat de trafic de proxenetism. Ce s-a întâmplat acolo VIDEO

Bianca Drăgușanu, audiată azi la DIICOT Craiova, în dosarul în care este anchetat fostul său soț, Alex Bodi. Fosta prezentatoare TV a fost citată în calitate de martor. Bianca Drăgușanu a fost chemată de procurori la ora 13:00 și a intrat în curtea instituției într-o Dacia Duster ce aparține DIICOT. Audierea acesteia a durat aproximativ trei ore, timp în care Bianca a fost întrebată despre afacerile fostului său soț.

Bianca Drăgușanu, audiată azi la DIICOT

Bianca a dat și o declarație scrisă, iar la final a fost scoasă din sediul DIICOT tot de aceeași mașină albă cu geamuri fumurii. Pe o stradă lăturalnică era parcat un bolid de lux care a plecat imediat după Dacia Duster. Bianca a fost audiată în dosarul în care Bodi este acuzat de trafic de persoane și proxenetism.

Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT și arestat preventiv, în noaptea de 12 noiembrie 2020. În data de 18 decembrie 2020, Bodi a fost plasat în arest la domiciliu. Bodi, împreună cu alți bărbați, ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

Surse judiciare susțin că fetele erau exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau case și apartamente închiriate în orașe din Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria. Potrivit procurorilor, unele dintre victime au fost vândute altor traficanți. Cei mai mulți bani, obținuți de pe urma traficării fetelor au fost investiți de liderul grupării în proiecte imobiliare în țară și străinătate.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri şocante din relaţia cu Alex Bodi

Noile dezvăluiri șocante din relația cu Alex Bodi vin la scurt timp după ce blonda a publicat o serie de imagini înfiorătoare, în care apare cu ochiul vânăt și fața tumefiată. Se pare că nu sunt efectele nicunei operații estetice, ci a bătăilor primite de la fostul său soț, Alex Bodi.

Eu am publicat acele fotografii în urma unor fapte care au avut loc, s-au întâmplat. Eu am luat bătaie, există un dosar, persoana care m-a bătut va fi pedepsită. Eu sunt terorizată şi în momentul de faţă. Am vorbit cu Bodi de vreo trei ori la telefon până acum. Eu pot demonstra că îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens, cu subînţeles. El nu este ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el pentru că este o perioadă din viaţa mea care nu s-a încheiat frumos şi nu îmi face placer să vorbesc despre asta.

El este cel care a făcut publică fotografia în care apar tumefiată din cauza operatiei, motiv pentru care am decis să fac şi eu publice imaginile astea. Doar el o avea. Fostul meu soţ, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei şi mă sună pe mine, ca un şoricel. Mă ceartă, îmi spune lucruri… El o să plătească pentru ce a făcut. Eu am luat bătăi timp de doi ani de zile, frecvent, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Xtra Night Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI