Bianca Drăgușanu, mărturisiri din iad. Vedeta încă este terorizată de Alex Bodi. „Doi ani de zile m-a bătut, o să plătească”

Iancu Andreea 12.02.2021, 15:08

Scandalul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi escaladează. Frumoasa blondină a făcut recent mai multe dezvăluiri după ce a publicat pozele cu ea în urma bătăii primite de la fostul său soț. Bianca face mărturisiri neașteptate, susținând că este terorizată chiar și în prezent, după separare, de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu acuză că este încă terorizată de Alex Bodi

Despărțirea de fostul soț ar fi trebuit să îi aducă Biancăi Drăgușanu liniștea. Deși aceasta nu mai formează un cuplu cu Alex Bodi, blondina este în continuare urmărită de „fantomele trecutului”, după ce a decis să facă publice o serie de imagini în care își arată urmele bătăilor pe care le-ar fi încasat de la fostul partener. Bianca ar fi terorizată și în prezent de Alex Bodi, care nu ezită să o sune, în ciuda faptului că se află într-o relație cu Daria Radionova.

Eu am publicat acele fotografii în urma unor fapte care au avut loc, s-au întâmplat. Eu am luat bătaie, există un dosar, persoana care m-a bătut va fi pedepsită. Eu sunt terorizată şi în momentul de faţă. Am vorbit cu Bodi de vreo trei ori la telefon până acum. Eu pot demonstra că îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens, cu subînţeles. El nu este ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el pentru că este o perioadă din viaţa mea care nu s-a încheiat frumos şi nu îmi face placer să vorbesc despre asta. El este cel care a făcut publică fotografia în care apar tumefiată din cauza operatiei, motiv pentru care am decis să fac şi eu publice imaginile astea. Doar el o avea. Fostul meu soţ, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei şi mă sună pe mine, ca un şoricel. Mă ceartă, îmi spune lucruri… El o să plătească pentru ce a făcut. Eu am luat bătăi timp de doi ani de zile, frecvent, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Xtra Night Show.

De altfel, blondina nu a ezitat să apeleze la ajutorul instanței, unde a depus o plângere pe baza certificatelor IML, scoase de vedetă în urmă cu patru luni.

Există o plângere, pe baza acelor certificate de la IML, depusă acum două luni. Deci era în termen, pentru că ultimul certificat a fost scos acum patru luni și plângerea a fost depusă acum două luni. Și spune că există un dosar și vrea să meargă până la capăt. Există patru certificate medico-legale, dar contează și când a depus plângerea, să nu fi depășit termenul limită pe care îl cere legea, a declarat Dan Capatos, după o serie de mesaje primite de la Bianca.

Bianca și fostul său soț s-au despărțit, vedeta apărând recent în compania lui Gabi Bădălău
Bianca și fostul său soț s-au despărțit, vedeta apărând recent în compania lui Gabi Bădălău

Ce se întâmplă cu relația dintre Bianca și Gabi Bădălău

În timp ce problemele cu fostul soț nu s-au încheiat, Bianca se confruntă cu probleme și în „paradisul” cu Bădălău. Deși au petrecut împreună o vacanță exotică în Dubai și Maldive, chiar blondina menționând că s-ar vedea mireasă pentru a treia oară, se pare că lucrurile nu stau deloc bine. Gabi Bădălău a fost surprins recent în compania a trei domnișoare, pe care le-a adus chiar și acasă, în timp ce Bianca ajungea pe aeroportul din Capitală după o călătorie până la Timișoară. Ironică la adresa presupusului său iubit, blondina nu a ezitat să menționeze pe rețelele de socializare că este deranjată de atitudinea lui Gabi.

Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș, a fost replica Biancăi Drăgușanu, la adresa afaceristului.

Gabi Bădălău a motivat recent ieșirea cu tinerele domnișoare prin faptul că el locuiește pe același palier cu acestea și că a făcut un gest galant de a le conduce acasă.

Da, fetele erau vecinele mele și le-am condus acasă, că stăteau pe palier cu mine, în bloc cu mine. Și le-am condus acasă, sunt vecinele mele. Cred că Bianca avea mașina la aeroport și nu mi-a cerut lucrul ăsta. Dacă mi l-ar fi cerut, cred că mă duceam să o iau, a explicat Gabi în intervenția sa la Xtra Night Show.

Pe de altă parte, atât Bianca dar și Gabi nu mai vorbesc despre faptul că ar forma un cuplu, semn că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Ambii declară că sunt buni prieteni și atât.

Nu există nicio despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni. Mâine e vineri, poimâine e sâmbătă. Relațiile dintre noi sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto și foarte ok. E prietena mea. Nu am ce să infirm sau să confirm, a spus Bădălău în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...