EXCLUSIV

Monica Anghel merge la tribunal. “S-au propus tot felul de lucruri în numele meu. O fostă colegă a ajuns la spital”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 22.02.2023, 18:42

Monica Anghel este extrem de revoltată după ce a aflat că mai multe firme din mediul online i-au folosit imaginea pentru a-și promova  produsele pentru slăbit, fără a avea acordul său. Artista a luat deja legătura cu o echipă de avocați, pentru a-i descoperi pe infractori. Cântăreața a mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că acele produse au făcut mult rău oamenilor care le-au comandat.

Mai multe firme din online au furat identitatea Monicăi Anghel

Monica Anghel a reușit să slăbească enorm, dar anumite firme din mediul online s-au gândit să profite de pe urma reușitei sale. Astfel, cântăreața s-a văzut implicată într-un scandal de proporții.

La fel ca și alte vedete din lumea showbiz-ului autohton, îndrăgita artistă a devenit ținta unor promovări false pentru diferite produse de slăbit.

Însă, vedeta nu are de gând să lase lucrurile așa. Aceasta își dorește cu orice preț ca cei care i-au furat imaginea să plătească. Vedeta anunță că deja şi-a angajat o echipă de avocaţi.

„Nu pot face declarații ample pe acest subiect fiindcă lucrurile sunt în derulare, cu tot ce înseamnă anchetele necesare unui asemenea demers.

Iar echipa de avocați, si menționez că colaborez cu două avocate în povestea asta, mi-a cerut sa fiu prudentă. Dar pot spune că această chestiune m-a supărat foarte tare.”, a declarat Monica Anghel, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Citește și Apariția cu care Monica Anghel a stârnit reacții pe internet. Cum arată acum vedeta, nici fanilor nu le-a venit să creadă. „Ai întinerit cu zece ani”. Galerie Foto!

Monica Anghel 4
Monica Anghel 

„Mi s-a furat identitatea”

Monica Anghel a dezvăluit pentru Impact.ro că a fost victima unui furt de identitate, iar oamenii care au încrederea în ea au avut de suferit. Cânăreața spune că o fostă colegă de-a sa din liceu a avut nevoie de ajutor medical după ce a comandat și consumat produsele de slăbit.

„Mi s-a furat identitatea și în numele meu s-au propus tot felul de lucruri despre care nu știam. Tot felul de lucruri despre care nu știm dacă erau sau nu acreditate de cei de la Ministerul Sănătății.

Or, oamenii au încredere în mine! O fostă colegă de-a mea, din liceu, când a văzut povestea asta, și-a comandat așa ceva și a ajuns a doua zi la spital. Asta e deja ceva foarte grav, care m-a determinat să acționez!”, a mai precizat artista.

Citește și Monica Anghel a răbufnit după ce a fost acuzată de anorexie. „Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum”!

Urmăriți Impact.ro și pe