Monica Anghel a răbufnit după ce a fost acuzată de anorexie. „Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum”

Badea Violeta 02.12.2022, 20:39

În prezent, Monica Anghel se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, asta după ani întregi în care s-a luptat cu kilogramele în plus. Artista cântărește acum 60 de kilograme și nu dorește să se oprească aici, asta în ciuda fanilor care o critică. Mulți au acuzat-o de anorexie, însă vedeta este foarte mândră de felul în care arată. De curând, cântăreața le-a dat replica gurilor rele!

Monica Anghel, pusă la colț de fani

Monica Anghel s-a luptat cu kilogramele în plus ani întregi. Însă, artista a reușit să slăbească și să ajungă la greutatea mult visată abia după ce medicii au avertizat-o în privința stării sale de sănătate.

În prezent, cântăreața este foarte mândră de felul în care arată și nu ezită să se afișeze pe rețelele sociale, însă bucuria nu îi este împărtășită și de fani. Mulți o critică și o acuză că a ajuns la anorexie.

„Ce ați făcut de ați slăbit așa de mult? Gata, ajunge, e prea de tot!

Anorexică, din câte văd. Treci dintr-o extremă în alta! Nu știți să îmbătrâniți frumos și elegant!

Doamne, nu pot să cred că ești așa de subțire. Cred că nici în adolescență nu arătai așa. Parcă este prea mult.

Nuuuuu….te îmbătrânește….părerea mea….😒😒😒.

Așa zicea Ionela Prodan cu fi-sa când slăbise și mergea pe la toate televiziunile să se laude cu dieta ei…”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Gestul făcut de Pepe, Monica Anghel, Minodora și alți 13 artiști pentru Adrian Enache. „Au refuzat să fie plătiți, vor cânta gratis”. EXCLUSIV!

Monica Anghel
Monica Anghel

Monica Anghel: „Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme”

Sătulă să audă tot felul de păreri, cântăreața a decis să le de-a replica internauților. Vedeta a precizat că nu este foarte slabă și a continuat spunând că, în prezent, cântărește nu mai puțin de 60 de kilograme.

„Sunt schimbată, în ultima perioadă, da, dar în bine! Mai ales cu ținuta asta așa de colorată. Ținutele Cerei mă avantajează foarte mult. Este un om extraordinar, este un artist minunat.

Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puțin. Dar, dacă aș mai slăbi încă vreo trei kilograme ar fi perfect.

Din păcate soțul și fiul meu nu sunt în această seară aici să mă vadă. Soțul meu este încă la serviciu iar băiețelul meu este acum la un curs de grafică”, a declarat Monica Anghel, conform Click!.

Citește și Apariția cu care Monica Anghel a stârnit reacții pe internet. Cum arată acum vedeta, nici fanilor nu le-a venit să creadă. „Ai întinerit cu zece ani”. Galerie Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...