Apariția cu care Monica Anghel a stârnit reacții pe internet. Cum arată acum vedeta, nici fanilor nu le-a venit să creadă. „Ai întinerit cu zece ani”. Galerie Foto

Badea Violeta 24.11.2022, 11:40

Monica Anghel este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața este transformată total după ce a reușit să dea jos 30 de kilograme. Vedeta arată spectaculos și pare că a întinerit. O demonstrează ultimele imagini cu aceasta, publicate în mediul online.

Monica Anghel, transformată total după ce a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, însă în cele din urmă a reușit să ajungă la greutatea dorită, iar acum arată spectaculos.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a mărturisit că nu și-a făcut micșorare de stomac, ci a slăbit natural. Însă, vedeta a precizat că nu a luat această decizie pentru că nu era mulțumită de felul în care arăta înainte, ci pentru că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot.

M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot”, spunea Monica Anghel, acum ceva timp.

Citește și Monica Anghel a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat. Artista s-a reinventat în ultimii ani și arată fenomenal!

Monica Anghel, transformata total dupa ce a slabit 30 de kilograme
Monica Anghel, transformata total dupa ce a slabit 30 de kilograme

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească

În cadrul unei emisiuni de televiziune, artista a spus la ce trucuri a apelat pentru a slăbi. Cântăreața a precizat că a făcut foarte multă mișcare și și-a creat un regim alimentar zilnic, pe care l-a respectat cu strictețe.

„Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut”, a declarat Monica Anghel.

Citește și Gestul făcut de Pepe, Monica Anghel, Minodora și alți 13 artiști pentru Adrian Enache. „Au refuzat să fie plătiți, vor cânta gratis”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...