Momentul incredibil în care un consilier local lovește peste față un ziarist. Ce nu i-a convenit politicianului

Diana Radu 02.05.2020, 09:35
Momentul incredibil în care un consilier local lovește peste față un ziarist. Ce nu i-a convenit politicianului

Silviu Roșioru, consilierul local din Buzău, membru al partidului PSRO a avut o reacție necontrolată în prezența unui jurnalist. Mai exact, consilierul l-a lovit pe jurnalist peste față cu un dosar. Evenimentul a avut loc joi seara.

Care a fost motivul pentru care consilierul l-a lovit pe jurnalist

În momentul în care consilierul a ieșit din Primărie după ședința CLM și l-a văzut pe jurnalistul Cristian Sîrbulescu, s-a năpustit imediat asupra lui, vizivil enervat. Se pare că lui Silviu Roșieru nu i-a convenit un articol scris de acesta.

„Să nu mai faci asta, ai înțeles? De faci asta, măi băiatule”, i-a spus Silviu jurnalistului pe un ton aspru. La rândul lui, și ziaristul a reacționat nervos, , împingându-l pe consilierul local și-l trage la răspundere pentru faptul că și-a permis să dea în el. Situația a devenit una foarte tensionată, iar un polițist a intervenit pentru a opri conflictul. În urma situației create, ziaristul a a fost dus la secția de poliție și amendat pentru limbaj injurios.

consilier, scandal, jurnalist
Care a fost motivul pentru care consilierul l-a lovit pe jurnalist. Sursă foto: Podul

Întregul scandal a pornit de la un pamflet publicat în urmă cu patru zile, adresat lui Roșioru, care după câte se vede l-a deranjat foarte tare. „Ați văzut mă ce a pățit Silviu Roșioru, asta care a fost consilier local municipal? Cerșea la colț la primărie, m-am dus să-i cumpăr o pâine, că eu nu dau bani la cerșetori”, este o parte din textul pamfletului.

Întrebat cum a pornit conflictul de către oamenii legii, Silviu Roșioru a declarat că a fost scuipat de jurnalist, drept pentru care s-a apărat cu dosarul pe care-l avea în mână. „Individul acesta m-a scuipat când am ieșit de la ședința CLM Buzău. Aveam un dosar în mână, cu el m-am apărat pentru a nu mă scuipa iar. Nu l-am lovit”, a declarat Silviu Roșior.

Reporterul Campus TV, prezent la fața locului cu jurnalistul lovit, a spus pe moment că nu a văzut nimic, însă imaginile o contrazic, scrie presa locală.

Urmăriți Impact.ro și pe