Prima reacție a lui Ciprian Marica după scandalul cu amanta. Ce spune despre imaginile pe care le-a văzut o țară întreagă

Redacția IMPACT 01.05.2020, 10:42
Prima reacție a lui Ciprian Marica după scandalul cu amanta. Ce spune despre imaginile pe care le-a văzut o țară întreagă

Fostul fotbalist Ciprian Marica se află în atenția publicului după ce pe internet au apărut imagini din camera unui hotel din Cluj cu el și cu amanta lui. Aventura dintre el și Ana Munteanu, nora fostului șef de la Transgaz s-a petrecut în vara anului 2019, însă acum a ieșit la iveală. Cum se apără Cirprian Marica?

Reacția a lui Ciprian Marica după scandalul cu amanta: „Mi-au însecant totul”

Finanțatorul Farului Constanța susține că filmulețul a fost publicat cu un scop precis, și anume acela de a-i distruge imaginea și că este doar o însenare, nimic nu e adevărat. „ Mi-au înscenat totul, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui, potrivit Cancan.ro.

Ciprian Marica ar mai spus că un alt motiv pentru care pozele cu el și amanta au fost făcute publice de abia acum după an, ar fi pentru că urma să conducă o asociație din funcția de președinte, fapt care crede el că ar fi deranjat extrem de tare pe cineva, drept pentru care a vrut să-i facă rău.

ciprian marica, amanta, reactie
Reacția a lui Ciprian Marica după scandalul cu amanta: „Mi-au însecant totul”

Iar asta nu e tot, sportivul s-ar fi pregătit pentru a candida din poziția de președinte al respectivei asociații – la portofoliul de ministru al Tineretului și Sportului și acesta ar fi încă un motiv pentru care s-a vrut discreditarea acestuia.

„A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”a declarat o persoană din anturajul lui Ciprian Marica pentru Cancan.

Ciprian Marică este implicat într-o relație cu de cinci ani cu Ioana Marcu, împreună cu care are și doi copii. La rândul său, Ana Munteanu, femeie cu care fotbalistul a avut o aventură este măritată cu Florin Muntean.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe