Momentul în care Cătălin Scărlătescu este lovit peste față la America Express. Cu ce a deranjat o localnică

Badea Violeta 13.02.2023, 11:36

Cursa America Express – Drumul Aurului continuă, iar pentru participanți, probele devin din ce în ce mai dificile. În cea mai recentă ediție a show-ului de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a fost lovit peste față de o localnică din Guatemala. Iată cu ce a deranajat-o partenerul Doinei Teodoru pe femeie!

Momente dificile pentru Cătălin Scărlătescu, la America Express

Duminică, pe data de 12 februarie, în cea mai recentă ediție a show-ului difuzat de Antena 1, telespectatorii au putut urmări momentele dificile prin care au trecut concurenții în această nouă etapă a competiției.

Aseară, concurenții au fost nevoiți să treacă de un test cu întrebări despre Guatemala. Cei care au greșit răspunsurile au fost pedepsiți într-un mod inedit.

Mai exact, aceștia au fost pălmuiți de o localnică. Cel care a oferit primul răspuns greșit a fost Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef a rămas uimit de reacția femeii, însă nu s-a supărat pe acesta. Din contră, partenerul Doinei Teodoru s-a amuzat copios în urma celor întâmplate.

„Ce-am făcut? Pe mine avea boală de când a ajuns acolo.”, a declarat îndrăgitul chef.

Citește și Rețeta de kebab a lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu vei mai da niciodată banii la fast-food!

Catalin Scarlatescu a fost palmuit de o localnica din Guatemala
Catalin Scarlatescu a fost palmuit de o localnica din Guatemala

„M-a luat amețeala”

După momentul care a stârnit amuzament, concurenții au pornit în cursă. Aceștia au fost provocați să urce în vârful unor piramide, misiune ce s-a dovedit a fi epuizantă pentru unii. Asta pentru că au avut foarte multe trepte de urcat. Cătălin Scărlătescu a acuzat stări de rău și dureri, dar Doina Teodoru i-a fost alături.

„Gata, a început să se încețoșeze treaba! Mi-o luase inima razna rău, cred că am avut peste 140 puls. M-a luat amețeala, am închis ochii că începuse să se învârtă piramida aia cu mine.

Am zis să nu mă rostogolesc pe aici, că nu mă mai oprește nimeni până jos. Eram pilaf! Mor! Să nu mi se întâmple ceva, să mă care ăștia cu targa de aici. Mi-a trebuit foarte mult timp să-mi revin“, a spus celebrul chef despre clipele dificile prin care a trecut.

Citește și Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul și-a deschis sufletul în timpul unei probe la America Express!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...