Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul și-a deschis sufletul în timpul unei probe la America Express

Stan Filon 07.02.2023, 23:41
Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul și-a deschis sufletul în timpul unei probe la America Express

Cătălin Scărlătescu a spus care este cel mai mare regret al său. Faimosul chef a făcut dezvăluiri în timpul emisiunii America Express, acolo unde a pornit în aventura vieții sale alături de iubita lui, Doina Teodoru, cu care se pare că are cea mai serioasă relație de până acum.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Scărlătescu

Moment de adevăr pentru concurenții de la America Express. Vedetele care au rămas în celebrul concurs au dat piept cu un vrăjitor. Expertul în magie, previziuni și poțiuni a făcut câte o predicție pentru fiecare echipă, iar concurenților li s-a oferit o listă de ingrediente pe care au fost nevoiți să le găsească la localnici. Toată alergătura nu a fost în van. Cu aceste ingrediente, au preparat propria lor poțiune magică.

Pentru ca poțiunea să funcționeze, vrăjitorul le-a cerut concurenților să îi mărturisească partenerului o greșelă din trecut pe care o regretă și acum, iar unii dintre aceștia i-au luat prin surprindere pe coechiperi cu mărturisirile lor fără perdea. Și Cătălin Scărlătescu a spus care este regretul vieții sale.

Care este cel mai mare regret al lui Catalin Scarlatescu
Care este cel mai mare regret al lui Catalin Scarlatescu

Vrăjitorul le-a răscolit trecutul concurenților America Express

„Când eram mic, în clasa a patra i-am pus piedică lui Tomi, colegul meu și cel mai bun prieten care stătea pe strada cealaltă și și-a spart dintele din față”, a povestuit Jean. „Eu am luat bani de la mama fără să îi zic și îmi pare rău, a adăugat și fratele său.

„La un moment dat m-am hârâit cu unul dintre unchii mei și nu am mai ținut legătura așa de apropiat cum eram pe vremuri. Acela este un regret din viața mea”, a povestit și Scărlătescu. „Regret un pic că am venit aici”, a glumit și Cortea înainte de a face o criză de râs.

„Când erai mică, te-am aruncat din greșelă din pat în zid”, i-a mărturisit Mikey fiicei sale. „Greșeala mea e când ți-am spus că stau la o prietenă și eu, de fapt, am fost toată noapte pe un bloc să văd răsăritul”, a adăugat și Bie.

După ce au făcut tot ce le-a cerut vrăjitorul, concurenții au dat uitării greșelile trecutului, iar cele 6 echipe s-au întors la Irina Fodor acolo unde au aflat care sunt echipele care intră la jocul pentru imunitate. Pentru că nu au respectat toate probele, Bordea și Cortea, ajunși pe locul trei, au fost penalizați, prin urmare cele trei echipe fiind: frații Gavrilă, Scărlătescu și Doina și Puya și Melinda care au urcat un loc, de pe a patra poziție.

După 4 sezoane în care concurenții au luat la picior Asia, celebra emisiune s-a mutat în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...