Modul tulburător în care a reacționat fiul unuia dintre bărbaţii uciși la Oneşti, când a aflat de cumplita tragedie: „Un suflet gol. Cred că va rămâne traumatizat toată viaţa”

Elena Avramescu 05.03.2021, 14:13
Modul tulburător în care a reacționat fiul unuia dintre bărbaţii uciși la Oneşti, când a aflat de cumplita tragedie: „Un suflet gol. Cred că va rămâne traumatizat toată viaţa”

Cum a reacționat fiul unuia dintre bărbaţii uciși la Oneşti. Cuvintele nu pot descrie suferința trăită de familiile celor doi bărbați uciși fără milă într-un apartament din Onești. Astfel că, în doar câteva minute, două familii au rămas complet distruse și marcate pe viață.

Cum a reacționat fiul unuia dintre bărbaţii uciși la Oneşti

Soţia şi copilul lui Dan Pătatu, victimă de-a criminalului de la Onești, sunt devastaţi de durere. Nicoleta Andronic, prietenă aproapiată a soţiei lui Dan Pătatu, bărbatul de 55 de ani ucis la Oneşti, a povestit despre drama pe care o trăieşte familia pe care o cunoaşte de mulți ani. Astfel că aceasta a declarat că soţia lui Dan Pătatu lucrează ca asistentă la spital iar în ziua nefastă nu a ştiut ce se întâmplă cu soţul ei, fiindcă era de serviciu pe secţia de chirurgie. Nu este de mirară că vestea conform căreia soţul ei a fost omorât a dărâmat-o şi a căzut pe jos de durere.

Cristina, ca şi profesionist în meseria de asistent medical pe secţia de chirurgie, dădea dovadă de responsabilitate în tot ceea ce făcea. M-am întâlnit aseară cu ea şi este devastată, sau poate cuvântul acesta este prea puţin. Nu se poate descrie în cuvinte starea prin care trece. Chiar dacă este totuşi într-o stare de şoc încearcă să se menţină. Ce am remarcat în această familie, se ajută reciproc.

Fiul o susţine pe ea şi ea îl susţine pe fiul ei. Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa. Să nu uităm că peste trei luni va susţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o Facultate, am înţeles că în domeniul IT-ului, a declarat o prietenă de-a familiei Pătatu.

Mesajul incredibil primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă
Victima de la Onesti

Mesajul primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă

Dan Pătatu era tatăl unui băiat ce abia împlinise vârsta de 18 ani și trebuie să dea examenul de Bacalaureat în doar câteva luni. Familia avea planuri mari pentru viitor, dar toate au fost spulberate de Gheorghe Moroșan.

Am ținut să vin și să spun lucuri din suflet, că înainte de orice sunt li eu un om care am suflet. Sunt soție, sunt mamă și sunt colegă și prietenă foarte bună… Ne-am crescut copiii împreună. Am un fiu care este de aceeași vârstă cu fiul doamnei Pătatu. Vreau să vă spun că m-a afectat foarte mult pe mine și pe toți colegii din Spitalul Onești: medici, asistenți, infirmieri și toți oamenii cu care doamna Pătatu lucra.

Familia Pătatu era o familie extraordinară, cu un bun simț ieșit din comun, cum rar mai vezi în ziua de astăzi, în vremurile astea grele. Era o familie cuminte, care își vedea întotdeauna de treabă și nu ne putem explica de ce a trebuit să treacă prin acea grea încercare, a spus prietena soției lui Dan Pătatu, la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...