Mesajul incredibil primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă. ”I-a spus că n-o să-l mai vadă în viață”

Ioana Bucur 05.03.2021, 10:58
Mesajul incredibil primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă. ”I-a spus că n-o să-l mai vadă în viață”

Familii distruse, o țară revoltată.  Cazul din Onești este departe de a se încheia. Cu fiecare zi ce trece de la tragedie, noi informații teribile ies la lumină. O apropiată a familiei a dezvăluit mesajul incredibil primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă.

Mesajul incredibil primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă

Dan Pătatu, una dintre victimele criminalului de la Onești, era tatăl unui băiat ce abia împlinise vârsta majoratului și care trebuie să dea examenul de Bacalaureat în doar câteva luni. Familia avea planuri frumoase pentru viitor, dar toate au fost spulberate de un individ căruia nu îi greșiseră cu nimic. Nicoleta Andronic, colega și prietena soției lui Dan Pătatu, a dat detalii emoționante despre familia îndurerată, spunând că este de un bun simț aparte, toți membrii fiind niște oameni extraordinari și muncitori, care nu ar fi făcut rău nimănui.

„Am ținut să vin și să spun lucuri din suflet, că înainte de orice sunt li eu un om care am suflet. Sunt soție, sunt mamă și sunt colegă și prietenă foarte bună… Ne-am crescut copiii împreună. Am un fiu care este de aceeași vârstă cu fiul doamnei Pătatu. Vreau să vă spun că m-a afectat foarte mult pe mine și pe toți colegii din Spitalul Onești: medici, asistenți, infirmieri și toți oamenii cu care doamna Pătatu lucra.

Familia Pătatu era o familie extraordinară, cu un bun simț ieșit din comun, cum rar mai vezi în ziua de astăzi, în vremurile astea grele. Era o familie cuminte, care își vedea întotdeauna de treabă și nu ne putem explica de ce a trebuit să treacă prin acea grea încercare”, a explicat colega de muncă și prietena soției lui Dan Pătatu, la Antena 3.

Silviu Istoan și Dan Patatu, victimele lui Gheorghe Morosan
Silviu Istoan și Dan Patatu, victimele lui Gheorghe Morosan

„I-a spus că n-o să-l mai vadă în viață”

Acum, soția și fiul unei dintre victime sunt în stare de șoc, neputând să înțeleagă de ce trebuie să treacă prin acest coșmar. Mai mult, femeia a dezvăluit și mesajul incredibil primit de fratele victimei de la Onești înainte de crimă.

„Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa. Să nu uităm că peste trei luni va suţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o Facultate, am înţeles că în domeniul IT-ului. Gheorghe Moroșan a avorbit doar cu fratele dânsului şi i-a spus că nu o să îl mai vadă în viaţă, că o să aibă grijă că nu o să îl mai vadă în viaţă (…)

Şi noi ne punem această întrebare, cum a putut un om de 65 de ani să imobilizeze fără ajutor doi tineri robuşti şi sănătoşi, deci avantajele erau din partea victimelor în această situaţie. Am auzit tot felul de discuţii, că a intrat cu soţia şi le-a dat cu spray paralizant şi că apoi i-a legat soţia, că i-a ajutat vecinii, dar nu pot şti cu certitudine, deci nu am informaţii şi nu mi-am permis să o întreb pe Cristina, că nici ea nu ştie. Durerea ei este şi să mă ierte că o citez – l-a căsăpit pe Dan al meu”, a spus apropiata familiei Pătatu, joi seara, pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI