Mirela Vaida, în lacrimi. Coșmarul prin care trece, de fapt, în ultimele luni: „O traumă de nedescris”

Ana Anitoiu 20.05.2021, 11:04

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, miercuri seară, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3. Moderatoarea TV a povestit prin ce coșmar trece, de fapt, în ultimele luni, după ce a fost atacată de o femeie chiar în platoul ”Acces Direct”.

Mirela Vaida: ”Am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă”

La două luni de când o femeie goală pușcă a atacat-o cu un bolovan, după ce a pătruns în platoul ”Acces Direct”, Mirela Vaida a mai avut parte de o sperietură soră cu moartea. Atacatoarea a revenit la sediul emisiunii, dar nu a mai găsit descuiată ușa pe care intrase ultima dată, așa că a spart geamuri.

”Pot să spun că am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă. Atunci când știi că ești moderator și că totul este în mâini tale ai acea forță și, mai ales după un astfel de șoc, am adrenalina aceea care mă ține vie, îmi dă nerv, și mă face să fiu vocală. În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om. Și sunt un om extrem de vulnerabil, care de două luni de zile trec printr-o traumă de nedescris pe care am încercat să n-o arăt.”, a spus vedeta TV.

Mirela Vaida, in lacrimi. Cosmarul prin care trece, de fapt, in ultimele luni
Mirela Vaida

Mirela Vaida: ”Îmi dau seama că statul nu mă iubește”

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 a adăugat că deși își iubește țara și nu vrea să o părăsească, și-a dat seama că statul ”nu o iubește”, deoarece nu are parte de protecția la care spera în urma primului incident.

”Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită, sunt un om care vreau să trăiesc în țara mea, sunt un om care își iubește țara, își respecte țara, care își crește copiii să rămână în țară și îmi dau seama că statul nu mă iubește pe mine, mă pune într-un pericol încontinuu de două luni de zile. Simplu fapt că cineva mă însoțește încontinuu îmi dădea o stare de nesiguranță. Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință, dar nu așa, am crezut că acest stat mă va proteja, va avea grijă de familia mea, îmi va proteja copiii.”, a mai spus Mirela Vaida la ”Sinteza Zilei”.

Ce decizie a luat Mirela Vaida după al doilea atac

După cel de-al doilea incident, Mirela Vaida a luat decizia de a depune o nouă plângere împotriva atacatoarei. Mai exact, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” a anunțat că va depune o plângere penală pentru tentativă de omor în formă continuată. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, femeia a fost dusă de agenți din cadrul Secției 4 la sediu.

”Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă. Fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați”, a spus Mirela Vaida, la ”Acces Direct”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...