Mirela Vaida, atacată din nou în sediul Antena 1. Femeia a spart geamurile cu bolovani

Ana Ionescu 19.05.2021, 20:37
Mirela Vaida, atacată din nou în sediul Antena 1. Femeia a spart geamurile cu bolovani

Scene șocante pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea TV a fost din nou atacată în sediul Antena 1. Agresoarea a spart toate geamurile studioului în care se afla prezentatoarea TV cu bolovani.

Mirela Vaida, în stare de şoc după o nouă agresiune

Panică totală la Acces Direct. Mirela Boureanu Vaida a fost atacată din nou în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena 1. Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o în urmă cu câteva săptămâni pe Mirela, a revenit. Aceasta a spart toate geamurile ușii de la sediu provocând o panică uriașă printre angajații trustului. Mirela Boureanu Vaida este acum în stare de şoc și spune că i se pare că acest coșmar nu se mai termină. Prezentatoarea TV a mărturisit că este terorizată de această femeie și îi este pur și simplu frică să mai iasă din casă.

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct, plângând.

Mirela Vaida, atacata din nou in sediul Antena 1. Femeia a spart geamurile cu bolovani
Mirela Vaida, atacata din nou in sediul Antena 1. Femeia a spart geamurile cu bolovani

Cine este femeia care o tot atacă pe Mirela Boureanu Vaida

Antoanela Grigoraș este o femeie care are grave probleme psihice. Ea a fost externată în data de 12 martie de la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Dr.Al. Obregia” din Capitală, fiind diagnosticată cu ”retard”.

“În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare după ce agresoarea a atacat-o prima oară pe Mirela Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe