Decizia radicală luată de Mirela Vaida când a văzut că nu o mai încap rochiile. ”Știți cum e să nu mai ai pic de rezistență?”

Nicu Stan 14.05.2021, 15:17
Decizia radicală luată de Mirela Vaida când a văzut că nu o mai încap rochiile. ”Știți cum e să nu mai ai pic de rezistență?”

Decizia radicală luată de Mirela Vaida când a văzut că nu o mai încap rochiile. Le-a arătat fanilor virtuali ce a început să facă pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Mirela Vaida a făcut marele anunț. Ce le-a împărtășit prietenilor virtuali

Mirela Vaida a luat o decizie radicală după ce a constatat că nu prea mai încape în rochiile preferate.

Mirela Vaida este cunoscută că impresionează de fiecare dată cu aparițiile ei, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țara noastră. Fiind urmărită de milioane de telespectatori, vedeta a ajuns să fie un exemplu pentru multe doamne din România.

Mirela Vaida trebuie sa slabeasca 5 kilograme in doua saptamani
Mirela Vaida trebuie sa slabeasca 5 kilograme in doua saptamani

Mirela Vaida, vedetă, mamă și gospodină

Mirela Vaida are trei copii, muncește mult, este gospodină și de asemenea arată incredibil, dar nu pe atât pe cât ar vrea, în ultima vreme.

Astfel, îndrăgita prezentatoare TV a anunțat într-un vlog postat pe Youtube că a venit timpul să mai scape din kilogramele în plus, pe care le-a dobândit probabil de Paște, și le-a arătat prietenilor săi virtuali care sunt exercițiile fizice pe care le face când are astfel de probleme.

Cât vrea să slăbească Mirela Vaida

De altfel, Mirela Vaida și-a stabilit o țintă, vrând să dea jos 5 kilograme în doar două săptămâni. A luat decizia după ce a văzut că nu o mai incap rochiile pe care trebuie să le îmbrace atunci când va urca pe scena teatrului după o lungă absență din cauza pandemiei de coronavirus. În același timp, Mirela Vaida a recunoscut că nu mai are deloc rezistența fizică de altădată.

”Gata cu binele! M-am apucat de treabă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel. Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncat!

Mirela Vaida are antrenor personal

Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge.

M-am apucat de treaba! Vreau sa slabesc 5 kg in 2 saptamani! Oare pot?”, a explicat Mirela Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe