Minciunile pe care le spun femeile în funcţie de zodie. Sigur nu o să îţi placă

Ana Ionescu 17.05.2021, 20:58
Minciunile pe care le spun femeile în funcţie de zodie. Sigur nu o să îţi placă

Se spune că femeile sunt mai sincere în relații și în viața de zi cu zi. Astrele contrazic această afirmație în cazul anumitor native. Ce minciuni spun femeile în funcție de zodie vei afla în rândurile ce urmează.

Care sunt cele mai mincinoase zodii de femei, dar și cele mai sincere

Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt în general foarte sincere și directe. Nu le place să apeleze la minciună, chiar dacă adevărul pe care trebuie să îl spună este unul dureros. Singurul lucru pentru care ar putea însă să mintă este acela pentru a părea mai interesante în faţa unei persoane. Oricum, sunt foarte dezorganizate și pot fi prinse foarte ușor cu minciuna.

Taur

Femeile Taur cred că minciuna duce mereu la probleme și mai mari. Preferă să spună adevărul și să fie deschise cu toți prietenii și oamenii din jur. Ar putea totuși să mintă pentru a nu răni o persoană foarte dragă. De asemenea, femeile Taur sunt foarte ambițioase, de aceea ar putea să apeleze la minciună dacă au un interes.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt adevărate manipulatoare. Se pricep foarte bine la cuvinte și pot minți cu  mare ușurință. Dacă ești complimentată de o nativă a acestei zodii, ar fi bine să nu crezi chiar tot ce îți spune. Uneori sunt prinse cu minciuna pentru că exagerează.

Rac

Nativele din zodia Rac sunt familiste. Ar face orice pentru copii și partenerul de viață, astfel că pentru a nu-i răni  ar putea să mintă și să le ascundă unele adevăruri dureroase. Mai mult, femeile Rac sunt foarte sensibile și de cele mai multe ori se mint pe ele doar pentru a-și oferi o stare psihică mai bună.

Leu

Leii sunt persoane foarte orgolioase. Nu suportă minciuna și nici nu ar putea minți. Femeile din zodia Leu sunt poate cele mai sincere din horoscop. Le place însă să epateze și să atragă atenția asupra lor și ar putea apela la mici minciuni doar ca să pară mai interesante în faţa interlocutorilor.

Minciunile pe care le spun femeile in functie de zodie. Sigur nu o sa iti placa2
Minciunile pe care le spun femeile in functie de zodie. Sigur nu o sa iti placa

Fecioarele mint cel mai mult, iar femeile Balanţă sunt cele mai sincere

Fecioară

Fecioarele câștigă detașat la minciuni. Sunt fermecătoare și foarte istețe, de aceea ştiu cum să jongleze cu minciunile. Le spun atât de bine, că uneori cred și ele ce spun. Vor face tot posibilul să ascundă situații jenante în care au fost puse sau să iasă basma curată din orice conflict.

Balanță

Femeile Balanță preferă să fie sincere, însă nu pot suporta să îi rănească pe cei din jur. Vor apela la minciună doar pentru a salva aparenţele. În viață sentimentală, Balanțele sunt jucăușe, de aceea nu vor fi mereu sincere cu partenerii de cuplu.

Scorpion

Nativele Scorpion nu mint intenționat. Ele vor ocoli uneori adevărul doar pentru a scapa de unele situații jenante sau pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Nu spun însă niciodată o minciună fară să se gândească foarte bine la consecinţe. De aceea, au un întreg scenariu înainte de a apela la minciună.

Săgetător

Săgetătorii rareori se pun în situații complicate, iar nativele acestei zodii ştiu că minciuna poate duce la probleme. Femeile Săgetător preferă să fie sincere și să spună verde în faţă tot ceea ce gândesc. Daca vor fi însă nevoite să mintă vreodată, cu siguranță nimeni nu va afla adevărul.

Capricorn

Femeile Capricorn nu apelează la minciună pentru a se feri de probleme. În schimb ar face orice ca să își păstreze jobul mult visat sau să aibă o viață cât mai ușoară la serviciu. Așadar, nu vor da înapoi de la mici minciunele ca să își atingă acest scop sau ca să primească măriri de salariu.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sinceri. Femeile născute în această zodie sunt firi sensibile, iar minciunile pe care le-ar putea spune sunt nevinovate. Mereu vor ocoli adevărul doar ca să nu îi rănească pe cei dragi.

Pești

Peștoaicele sunt extrem de sensibile. Trăiesc în lumea lor și uneori se lasă purtate de emoții. Pot spune minciuni fară să își dea seama sau doar ca să proteje persoanele iubite. Mai pot minţi ca să se salveze din situaţii ce le-ar pune în pericol relaţiile sau căsncia.

Urmăriți Impact.ro și pe