Top trei zodii norocoase din 2021. Pentru ele va fi cel mai romantic an de până acum

Andreea Bisinicu 02.01.2021, 12:36
Top trei zodii norocoase din 2021. Pentru ele va fi cel mai romantic an de până acum

Top trei zodii norocoase din 2021. Pentru ele va fi cel mai romantic an de până acum. Cine sunt nativii care se vor bucura de o poveste de dragoste ca în filme și își vor găsi sufletul-pereche chiar din primele luni ale lui 2021. Te regăsești printre ele? Prima dintre zodii se va reuni cu sufletul său pereche, a doua va renunța la o relație toxică, în timp ce a treia se va bucura de puțină atenție din partea sexului opus.

Top trei zodii norocoase din 2021

Balanța

Așa cum probabil ai citit în mai multe horoscoape, din punct de vedere amoros anul 2021 va fi anul Balanței. Planetele Saturn și Jupiter vor guverna asupra celui mai echilibrat semn din zodiac, pentru a se asigura că acest nativ va întâlni marea dragoste și va fi, în sfârșit, fericit. Astrele îi pregătesc multe surprize Balanței în următoarele luni, când Nodul Nordic se va afla în casa a cincea, cea a romantismului, dragostei și pasiunii.

Astrele spun că te vei reuni cu sufletul tău pereche chiar din luna ianuarie. Aici vorbim despre persoana alături de care ești sortit să fii. Poate fi vorba de o persoană din trecutul tău, cineva cu care ai pierdut legătura și de care îți este dor sau o nouă iubire cu care ești compatibil, dar încă nu o știi. Pentru unii dintre nativi se anunță o călătorie în străinătate, în timp ce alții își vor face noi prieteni la o petrecere. Vei închide un capitol dureros, care te-a măcinat în ultimii ani. Soarele va răsări pe strada ta, trebuie doar să ai puțină răbdare, pentru că romantismul îți va bate la ușă în curând.

Balanta isi va gasi marea dragoste in anul 2021
Balanta isi va gasi marea dragoste in anul 2021

Gemeni

Pentru Gemeni, cuvântul-cheie al anului 2021 este oportunitate. Cel puțin așa spun astrele, cu Nodul Nordic ce străbate această zodie în casa nouă, cea a oportunității. Mulți dintre Gemeni se vor despărți de partenerii actuali pentru a căuta iubirea în altă parte. Astrele sunt de partea ta și te vor călăuzi în această călătorie spre dragostea adevărată.

Top trei zodii norocoase din 2021. Vei renunța la relațiile toxice, care nu îți aduc niciun beneficiu și te țin pe loc. Nu ești vreun romantic incurabil, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești liniște și armonie în viața de cuplu. Nativul din Gemeni va fi provocat să ia în considerare mai multe oportunități atunci când vine vorba de a-și extinde orizontul amoros.

Gemenii renunta la relatiile toxice in anul 2021
Gemenii renunta la relatiile toxice in anul 2021

Berbec

În anul 2021, Berbecii se concentrează mai mult pe propria persoană decât pe alții. Iubirea se regăsește în planurile și viața ta. Esti carismatic, șarmant și foarte hotărât. Atragi ca un magnet persoanele de sex opus, iar lucrul ăsta te face să te simți foarte bine.

La fel ca la Balanțe, planeta Jupiter îți va purta noroc în anul 2021, iar Nodul Nordic va ajunge în casa a cincea, cea a romantismului, pasiunii și dragostei. Asta înseamnă că ești pregătit să duci relația cu partenerul de viață la nivelul următor, fie că vorbim despre o logodnă, căsătorie sau conceperea unui copil. Berbecii sunt puși pe fapte mari în anul 2021. Vei munci mult pentru lucrurile care te pasionează, iar roadele eforturilor depuse vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Sursa foto – The Zodiac by Kagaya

Urmăriți Impact.ro și pe