Fereşte-te de ele dacă nu vrei să ai zile amare. Acestea sunt cele mai geloase zodii

Ana Chivu 21.01.2021, 14:34

Unele persoane au caracteristica semnului sub cae s-au născut. Dacă altele sunt cunoscute ca fiind tolerante sau calme, alții sunt răzbunători sau geloși doar pentru că așa le este firea. Care sunt zodiile horoscopului de care trebuie să te ferești? Ele sunt extrem de geloase și pot să te rănească fără să aibă niciun regret.

 Tipuri de gelozie

Gelozia e boală grea în spatele căreia se află emoție legată de teamă, neîncredere în propria persoană, frica de abandon, de respingere sau poate să aibă și valențe pozitive prin care să le arăți în doze mici unor persoane că îți pasă. De asemenea, chiar și lipsa ei naște idei de nepăsare și multe semne de întrebare din partea unui partener.

  • Gelozia romantică
  • Gelozia de tip platonic
  • Gelozia în familie
  • Gelozia anormală

Cele mai geloase zodii

Taur – Cei născuți sub acest semn sunt foarte posesivi. De asemenea, apreciază lucrurile și persoanele pe care le au atât de mult încât ajung deseori la extremă. Acest lucru devine o problemă pentru cei din jur, mai ales când e vorba de o relație de cuplu, considerând că e necesar să îi păzească și să fie gelos pe cel iubit. Are tendința de a fi prea sufocant și așteaptă tot timpul atenția din partea opusă și tot timpul din lume alocat doar lui. Acest nativ are obiceiul ca prin atitudinea sa să-i îndepărteze pe cei dragi fără să vrea.

Leu – E foarte mândru și are de multe ori senzația că tot și toate îi aparțin. Vrea să fie mereu în centrul atenției și dacă simte că nu primește ceea ce vrea sau are nevoie fii sigur că urmează să devină nesigur și plin de resentimente. La final e vorba de ego-ul lui, care dacă e zdrobit poate să îți arate o variantă a lui de care nu aveai habar, o variantă care te va speria și te va face să decizi dacă rămâi sau nu alături de el.

Fecioară – E o zodie care duce dintotdeauna o luptă cu invidia, lucru care e din natură. E critică și are o fire tăioasă, iar dispozițiile proaste se pot extinde de cele mai multe ori în relațiile ei, sub forma geloziei. Își va învinui mereu partenerul de problemele din cuplu și mereu va avea senzația că cel iubit are pe altcineva atunci când nu primește atenția cu care e obișnuit.

Scorpion – Acesta are probleme de încredere, iar asta se vede mai ales în relațiile lui. Are sentimente puternice și o inimă mare, dar îi e greu să gestioneze tot, astfel că e mereu într-o auto-apărare. Se gândește mereu la ce e mai rău, decât să fie luat prin surprindere că e trădat. Lucrurile pot ajunge la extremă când vine vorba de acest nativ.

Urmăriți Impact.ro și pe