Melania Trump și-a atacat voalat soțul în ultima lor zi la Casa Albă. Ce spune despre evenimentele de la Capitoliu

Ana Anitoiu 19.01.2021, 20:00

Melania Trump și-a atacat voalat soțul în ultima lor zi la Casa Albă. Fostul fotomodel a înregistrat un discurs video cu durata de șase minute în care a făcut referire, printre altele, și la violențele ce au avut loc la Capitoliu. Iată ce a spus partenera republicanului Donald Trump, la finalul mandatului acestuia de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Cum și-a atacat voalat Melania Trump soțul

În discursul video pe care l-a publicat, Melania Trump a spus că ”violența nu a fost niciodată soluția”, fără să menționeze, însă, incidentul de la Capitoliul Statelor Unite ale Americii, generat de susținători ai soțului ei, care nu și-a acceptat înfrângerea la alegerile prezidențiale ce au fost câștigate, anul trecut, de către democratul Joe Biden, susținând sus și tare că scrutinul a fost fraudat.

„Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată. Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii”, a declarat ea.

Melania Trump si-a atacat voalat sotul in ultima lor zi la Casa Alba. Ce spune despre evenimentele de la Capitoliu
Melania Trump

Cum s-a referit Melania Trump la soțul ei

În discursul ei, Melania Trump a făcut o scurtă referire la soțul ei. Ea a ținut, însă, să-și prezinte omagiile pentru angajații din sistemul sanitar care luptă cu pandemia de coronavirus, precum și pentru familiile militarilor și pentru victimele abuzului de opioide.

„Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare”, a mai spus Melania Trump, în vârstă de 50 de ani.

Melania Trump, critică subtilă la adresa soțului ei?

De asemenea, Melania Trump a părut că a mai aruncat o critică subtilă la adresa soțului ei, în contextul în care Donald Trump a refuzat să-l felicite pe Joe Biden. În plus, el nu l-a invitat pe democrat și pe soția lui la tradiţionala vizită în Biroul Oval și nici nu vor participa miercuri la ceremonia de învestire a noului președinte al Statelor Unite ale Americii. Republicanul a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor pentru „incitare la insurecţie”. Procesul ar putea începe la puțin timp după ce va fi învestit succesorul său.

„Promisiunea acestei naţiuni aparţine tuturor celor dintre noi care nu pierd din vedere integritatea şi valorile lor, care profită de toate ocaziile pentru a-şi manifesta consideraţia faţă de o altă persoană şi care adoptă bune obiceiuri în viaţa de zi cu zi”, a mai spus Melania Trump în mesajul său de rămas bun.

Melania Trump, după atacul de la Capitoliu

În prima ei reacție după protestul violent de la Capitoliu, Melania Trump s-a apărat împotriva ”bârfelor” și ”atacurilor personale nejustificate” ce s-au făcut la adresa ei, după ce mai multe persoane au criticat pasivitatea ei. Unii au spus că ea ar fi fotografiat covoare în Casa Albă, în timp ce ”teroriștii domestici”, așa cum i-a numit Joe Biden, se aflau în Capitoliu.

”Să nu vă înșelați, condamn absolut violența care a avut loc la Capitoliu. Violența nu este acceptabilă, niciodată. Sunt dezamăgită și amărâtă de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Este rușinos că în jurul acestor evenimente s-au țesut bârfe urâte și că eu am fost ținta unor atacuri nejustificate la persoană și acuzații false din partea unor persoane care vor să se bage în seamă sau care au propria lor agenda. De această dată este doar despre vindecarea rănilor țării noastre și a cetățenilor ei. Acest lucru nu trebuie folosit în scopuri personale”, a spus atunci Melania Trump.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...