Marian Drăgulescu, dezvăluire neaşteptată. Relaţia pe care a avut-o cu apropiata lui Vladimir Putin. „Tot pachetul”

Ana Anitoiu 31.07.2022, 09:12

Marian Drăgulescu a făcut o dezvăluire neaşteptată despre relația pe care a avut-o cu o apropiată a lui Vladimir Putin. Gimnastul român s-a întâlnit cu ea, de-a lungul carierei sale, la marile competiții la care au participat amândoi.

Ce relație au avut Marian Drăgulescu și apropiata lui Vladimir Putin

Marian Drăgulescu, acum în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a flirtat cu apropiata lui Vladimir Putin, fosta gimnastă Svetlana Horkina, cu doi ani mai în vârstă decât el. Sportiva a câștigat șapte medalii olimpice între anii 1996 şi 2004.

„A existat un flirt aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonări.

Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrăţişam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult. Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… Avea tot pachetul”, a declarat Marian Drăgulescu, potrivit orangesport.ro.

Marian Dragulescu, dezvaluire neasteptata
Svetlana Horkina si Vladimir Putin

Ce a făcut apropiata lui Vladimir Putin după retragerea din gimnastică

Svetlana Horkina s-a retras din gimnastică după Jocurile Olimpice de la Atena, unde a obţinut o medalie de argint şi una de bronz. Ulterior, s-a reprofilat repede, fiind ajutată și de relația apropiată cu liderul rus Vladimir Putin.

Fosta gimnastă a intrat în politică. S-a înscris în partidul Rusia Unită, care îl susţine vehement pe Vladimir Putin, iar în anul 2007 a câştigat un mandat în Duma de Stat. După ce liderul rus a declanșat războiul din Ucraina, pe 24 februarie, Svetlana Horkina a susținut această decizie a președintelui. Ea a spus că a fost demarată o „campanie pentru cei cărora nu le este ruşine să spună că sunt ruşi”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...