Marcel Ciolacu, anunţ de ultimă oră pentru pensionari. Cine va primi bani în plus în această iarnă

Stan Filon 25.11.2021, 12:50
Marcel Ciolacu, anunţ de ultimă oră pentru pensionari. Cine va primi bani în plus în această iarnă

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a venit cu un anunţ de ultimă oră pentru pensionari! O parte dintre aceștia vor primi un ajutor considerabil pentru a putea face față facturilor și traiului peste iarnă. Vezi mai jos exact cine va beneficia de ajutor de la guvern!

Marcel Ciolacu a venit cu un anunţ de ultimă oră pentru pensionari

Noul președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a venit cu un anunț îmbucurător pentru pensionarii cu venituri mici din România. Acesta a transmis că în programul de guvernare se specifică faptul că pensionarii cu pensii mici vor primi ajutor în bani de la guvern.

„Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei. România trăieşte în săracie, foame şi frig, s-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflaţie record. De acum avem datoria să scăpăm prăbuşirea nivelului de trai, PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social, vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

Marcel Ciolacu a venit cu un anunt de ultima ora pentru pensionari
Marcel Ciolacu a venit cu un anunt de ultima ora pentru pensionari

”M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni”

Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă. M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile. Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor. E nevoie să punem capăt haosului sanitar (…)”, a declarat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Cel care a venit cu suma exactă pe care o vor primi pensionarii din Româna, dar și criteriile după care vor fi aleși aceștia a fost Marius Budăi, fost ministru al Muncii. Acesta a spus că toți pensionarii din România cu pensii până în 1600 de lei vor primi în luna ianuarie un ajutor de la guvern în valoare de 1200 de lei. Așadar, cei 1200 de lei vor fi dați o singură dată, în ianuarie, ca un sprijin pentru acoperirea cheltuielilor pe timp de iarnă, după cum susțin autoritățile în domeniu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...