Mâncarea care se prepara cu bormaşina în casa familiei Buble. Dezvăluiri inedite din copilăria artistei

Badea Violeta 13.12.2021, 18:34
Mâncarea care se prepara cu bormaşina în casa familiei Buble. Dezvăluiri inedite din copilăria artistei

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista s-a născut şi a crescut în sânul unei familii numeroase cu care se mândrește. În cadrul unui interviu, îndrăgita solistă a făcut dezvăluiri nemaiştiute despre copilăria sa. Iată mâncarea care se prepara cu bormaşina în casa familiei sale!

Lidia Buble, amintiri din copilăria sa

Lidia Buble s-a născut și a copilărit în Deva. Vedeta are nu mai puțin de 10 frați de care este foarte atașată. Recent, cântăreața a vorbit despre copilăria sa. Aceasta a povestit că deși a făcut parte dintr-o familie numeroasă nu a dus niciodată lipsă de nimic, însă nici nu a avut pretenții exagerate.

Lidia Buble a spus că atât ea, cât și frații ei se bucurau și apreciau tot ceea ce le cumpărau părinții lor. Cântăreața a povestiti și o întâmplare amuzantă. Artista și-a adus aminte că, la un moment dat, mama ei a fost nevoită să facă piuereul de cartofi cu bormașina, deoarece cantitatea era mult prea mare pentru toți membrii familiei.

„Este o binecuvântare să fii parte dintr-o familie atât de numeroasă, iar atunci când ne adunăm la masă, cu ocazia sărbătorilor sau unei întâlniri cu toții, avem ce povesti și, desigur, ne jucăm împreună cu nepoțeii.

Cea mai simpatică amintire este cea în care mami ne-a făcut piureul cu bormașina, pentru că nu avea o ustensilă destul de mare pentru cantitatea necesară, astfel încât să ne ajungă la toți.”, a spus Lidia Buble, citată de Viva.ro.

O vedeta din Romania primeste sume colosale de bani ca sa reprezinte unul dintre cele mai mari branduri din lume
Lidia Buble

Ce sfat a primit Lidia Buble de la părinții ei

Lidia Buble a îndrăgit muzica încă din copilărie. La vremea aceea, artista cânta în corul bisericii. Înainte de a se muta la București, părinții săi i-au dat un sfat. Iată ce i-au transmis aceștia.

„Cel mai bun sfat primit de la ei este să rămân la fel de naturală și cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când voi pleca de lângă ei. Și așa am rămas!”, a dezvăluit solista pentru aceeași sursă.

Artista a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că a devenit cunoscută datorită lui Adrian Sînă. Ajunsă în Capitală, cântăreața și-a făcut curaj și a mers la studio-ul fostului membru al trupei Akcent pentru audiții. Așa a început cariera Lidiei Buble.

„Am cântat piesa Andrei, Dragostea e tot ce rămâne, şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: Fetiță, tu chiar ştii să cânți!

Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa: Noi simțim la fel. Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sînă nu găsea o voce potrivită. Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi.”, spunea artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...