Un actor celebru, mărturie incendiară în direct la TV: ”Lidia Buble mi-a făcut avansuri”. Ce a urmat între ei

Iancu Andreea 10.12.2021, 17:55
Un actor celebru, mărturie incendiară în direct la TV: ”Lidia Buble mi-a făcut avansuri”. Ce a urmat între ei

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste din muzica românească, mai cu seamă după ce cântăreața a participat alături de una dintre surorile ei, Estera, la Asia Express, show-ul de la Antena 1. Dincolo de calitățile sale muzicale și de ambiția dovedită pe parcursul emisiunii de divertisment, Lidia Buble s-a remarcat și datorită relației pe care a avut-o cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1. Artista și prezentatorul s-au despărțit, timp în care ambii foști parteneri și-au văzut de viață. În timp ce Răzvan și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan, Lidia Buble i-ar fi făcut avansuri unui actor celebru. Acesta a mărturisit totul în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV.

Ce actor celebru a recunoscut că Lidia Buble și-a făcut avansuri

Invitat în cadrul rubricii „Sosuri iuți”, Marius Manole a fost supus unei întrebări indiscrete, în care a fost nevoit să dea numele unei vedete din showbiz-ul românesc care i-a făcut avansuri. În mod surprinzător, actorul a recunoscut că el și Lidia Buble s-au complimentat reciproc la un moment dat. Artista, care s-ar fi despărțit recent de iubitul său cubanez, Harlys Becerra, i-ar fi făcut ochi dulci lui Marius Manole. Actorul a menționat însă că totul s-a petrecut după ce Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Lidia Buble mi-a făcut avansuri. Mi-e drag de ea. Avansuri la modul declarat și reciproc. Era pe timpul în care nu mai era cu Răzvan. Da, am mers departe tare…până la Victoriei. Unde să mergem mai departe?! E foarte drăguță, eu mor după ea, a recunoscut Marius Manole în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Ce actor celebru a recunoscut că Lidia Buble i-a făcut avansuri
Lidia Buble, apreciată de Marius Manole

Motivul pentru care actorul ar refuza să se căsătorească cu Lidia

Mai în glumă, mai în serios, Marius Manole a recunoscut că i-ar plăcea să se căsătorească cu Irina Rimes. Cu toate acestea, actorul a menționat-o și pe Lidia Buble, care s-ar fi regăsit printre vedetele dorite de la noi. Marius Manole și Cătălin Măruță s-au amuzat, apelând la câteva ironii în privința familiei Lidie Buble, despre care se cunoaște că trăiește cu frica lui Dumnezeu. În plus, artista se bucură de o familie numeroasă, Lidia având mai mulți frați, surori și nepoți. Dialogul iscat între cele două vedete de la Pro TV a fost unul extrem de savuros și marcat de multe ironii la adresa Lidiei.

Marius Manole: Îmi pare rău, Lidia, dar în familie la tine acolo mă pierd. Eu mai și înjur, mai aia…la masa aia nu cred că o să pot.

Măruță: Sunt obișnuiți părinții cu Lidia. Ea e mai nonconformistă.

Marius Manole: Mă pun la rugăciune, la post. Eu nu pot.

Măruță: Păi nici ea nu pare că poate, s-au amuzat cei doi.

Ce actor celebru a recunoscut că Lidia Buble i-a făcut avansuri
Marius Manole, invitat la rubrica „Sosuri iuți”, la Măruță
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...