Prima reacţie a lui Cuza despre relaţia cu Lidia Buble. Artistul rupe tăcerea (exclusiv)

Ana Anitoiu 08.12.2021, 23:43

Cuza de la Noaptea Târziu a vorbit despre posibilitatea ca el să aibă o relație cu Lidia Buble. Cei doi au ajuns să se cunoască în timpul filmărilor pentru emisiunea „Asia Express” de la Antena 1 și s-au înțeles foarte bine. Cântăreața a dezvăluit că și-ar fi dorit ca el și colegul lui, Emi, să câștige competiția. Însă, premiul le-a revenit soților Mihai și Elwira Petre.

Motivul pentru care Lidia Buble „îl vrea drept soț” pe Cuza

Concurenții de la „Asia Express” s-au reîntâlnit la o petrecere, luni seară, iar cu această ocazie Lidia Buble le-a spus tuturor că îl vrea drept soț pe Cuza de la Noaptea Târziu, deoarece a aflat că artistul are mai multe calități.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară”, a spus Lidia Buble.

Prima reactie a lui Cuza despre relatia cu Lidia Buble
Cuza si Emi la Asia Express

Cum a reacționat Cuza la zvonul despre o posibilă relație cu Lidia Buble

Cuza de la Noaptea Târziu, care a avut o relație de iubire cu Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a vorbit despre posibilitatea de a începe o relație cu Lidia Buble, fosta parteneră a co-prezentatorului matinalului Antenei 1, Răzvan Simion. Artistul a negat că ar plănui să o cucerească pe cântăreață. Totul a fost o glumă.

„Totul a fost o glumă, preluată aiurea, nici vorba de așa ceva, să fim un potențial cuplu. Nici nu mă interesează, nici nu mă afectează. Toată gluma a plecat de la faptul că suntem buni amici”, a spus Cuza pentru redacția Playtech-Impact.

Cuza de la Noaptea Târziu, despre priceperea lui în bucătărie

Cuza a recunoscut că știe să gătească, așa cum a spus Lidia Buble, dar a precizat că face foarte rar acest lucru. Nici de sărbătorile de iarnă nu va găti, deoarece vrea să le petreacă alături de familia lui, în care mama sa este cea care se ocupă de bucătărie.

„Nu sunt bun de bărbat. Da, stiu sa gatesc, dar nu o fac în general, nu stau în bucătărie. De sărbători nu va fi cazul cred, ca eu să gătesc, plec la familie, mama e șeful în bucătărie.”, a mai spus Cuza pentru Playtech-Impact.

Ce vis are Cuza de la Noaptea Târziu

Totodată, Cuza de la Noaptea Târziu a spus că visul lui în privința vieții sale profesionale este să facă televiziune. El a ținut să precizeze că nu consideră că face parte dintre vedetele din România.

„Nu mă consider vedetă, nu am acest statut și nici atitudine pentru așa ceva, ci sunt doar o persoană care din întâmplare e expusă public, care datorită muncii ei și a propunerii producătorilor a ajuns la acest show”, a spus Cuza de la Noaptea Târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...