Bărbatul celebru pe care a pus ochii Lidia Buble. A fost iubitul unei vedete de la Antena 1

Badea Violeta 08.12.2021, 08:55
Bărbatul celebru pe care a pus ochii Lidia Buble. A fost iubitul unei vedete de la Antena 1

Lidia Buble a spus de nenumărate ori că își dorește să se căsătorească, așa că este în căutarea bărbatului potrivit. Din păcate, norocul nu a fost de partea ei pe „Drumul Împăraților”, iar povestea de iubire pe care a trăit-o cu actorul cubanez, Harlys Becerra, pare să fi ajuns la final. Acum, artista a pus ochii pe un bărbat celebru de la noi din țară. Iată despre cine este vorba!

Cine e bărbatul care i-a picat cu tronc Lidiei Buble

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost singură o bună perioadă de timp. Ulterior, fosta concurentă de la „Asia Express” a apărut la brațele celebrului actor cubanez Harlys Becerra. Până în prezent, cântăreața nu a confirmat separarea de fostul ei iubit, însă faptele vorbesc de la sine.

Cei doi nu se mai vizitează și, poate cea mai evidentă dovadă, este aceea că nu își mai comentează reciproc pe Instagram, așa cum o făceau înainte. Cu toate astea, frumoasa artistă nu a renunțat la visul de a-și întemeia o familie, fiind convinsă că undeva se află și bărbatul visurilor ei.

Recent, concurenții de la „Asia Express” au dat o petrecere, iar blondinei i s-au aprins călcâiele după Cuza. Cei doi au râs, au glumit și au postat câteva imagini împreună. În plus, Lidia Buble nu s-a ferit să-i spună acestuia că îl vrea de soț.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, Își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară!”, a spus, glumind, artista.

Cuza si Lidia Buble
Cuza si Lidia Buble

Lidia Buble i-a spus adio iubitului cubanez

Se pare că povestea de iubire dintre Lidia Buble și Harlys Becerra a ajuns la final. Potrivit Ciao.ro, artista s-ar fi despărțit de actor după finala competiției „Asia Express”. Sursele spun că decizia i-a aprținut cântăreței. Aceasta ar fi reflectat mai mult asupra viitorului și a ajuns la concluzia că relația lor nu va avea niciun viitor.

Primul motiv ar fi distanța. Lidia Buble este ocupată cu foarte multe proiecte în România, în timp ce Harlys Becerra este mai tot timpul plecat. Actorul postează fotografii ba din Cuba, ba din Ibiza. Al doilea motiv ar fi acela că solista își dorește să se concentreze mai mult pe carieră.

Deși relația lor a durat doar câteva luni, cântăreața se poate mândri cu această cucerire. După ce a apărut în serialul „Vizavi”, Harlys Becerra a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. În plus, cei doi au petrecut momente de neuitat și au adunat amintiri extrem de frumoase.

Urmăriți Impact.ro și pe