Mama Alexandrei Măceșanu, anunț copleșitor cu lacrimi în ochi. Mesaj tranșant în cazul Caracal

Redacția IMPACT 11.04.2020, 10:44
Mama Alexandrei Măceșanu, anunț copleșitor cu lacrimi în ochi. Mesaj tranșant în cazul Caracal

Cu puțin timp înainte de Florii, Teodora Măceșașanu, mama Alexandrei, tânără dispărută în cazul Caracal, a transmis un anunț copleșitor cu lacrimi în ochi. La aproape nouă luni de când fiica ei a fost răpită de Gheorghe Dincă, femeia a lansat un mesaj tranșant în spațiul public.

Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj cu lacrimi în ochi

Mama Alexandrei Măceșanu continuă să lupte pentru a o găsi pe tânăra, care a fost răpită anul trecut de Dincă. S-au scurs nouă luni de când nu se mai știe nimic de fată, dar cu toate astea, familia tinerei continuă să o caute și să nu-și piardă speranța că ea este în viață.

Căutările poliției, perchezițiile anchetatorilor pe proprietatea lui Dincă din Caracal, dar și în alte locuri relevante pentru anchetă, declarațiile principalului suspect, toate aceste etape nu au dus condus încă la un rezultat concret, iar părinții Alexandrei au ajuns la disperare. Fata lor lipsește de atâta timp, iar ei se simt neputincioși în fața acestei situații.

Inițial, Dincă a spulberat orice urmă de speranță în momentul în care a declarat că el le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza și Alexandra, apoi și-a schimbat declarațiile și a spus că nu le-a omorât.

Cu puțin timp înainte de Florii, Teodora Măceșanu a transmis un mesaj important tuturor celor care i-au fost aproape în această perioadă grea. Sfâșiată de durere, mama Alexandrei a transmis un mesaj tranșant în cazul Caracal.

“Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi și ne susțineți și faceți orice este posibil să găsim fetele! Vă transmitem sănătate, Sărbători Pascale fericite, fiecare acolo unde sunteți!

Îi mulțumim și verișorului nostru, rar întâlnești persoană ca el, îi mulțumim din suflet!”, au fost gândurile transmise de aceasta.

La ultimele declarații, Dincă a susținut că nu le-a omorât pe cele două fete
La ultimele declarații, Dincă a susținut că nu le-a omorât pe cele două fete

9 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu

„Mai e un pic și se fac 9 luni de zile de la dispariția Alexandrei și un an de la dispariția Luizei … Nu am încetat nici o clipă să ne rugăm și să ne gândim la ele, la Alexandra, la Luiza.

Vă iubim dragii noștri Cumpănași! Sincer, nici nu am cuvinte să spun ceea ce simt, prin ceea ce trecem zi de zi, dar avem speranță că totul o să fie bine și cei care încearcă să îl denigreze pe Alexandru și să îl oprească să nu mai continue căutarea fetei, pe aceia îi va pedepsi Dumnezeu.

În postul mare al Paștelui și în pandemia asta care s-a abătut asupra noastră nu ne rămâne decât să ne rugăm să fim sănătoși și, noi pe lângă asta, să ne găsim și copilul.

Vă mulțumim din suflet încă o dată, vă iubim și să aveți Sărbători Pascale fericite alături de cei dragi, acolo în izolare, și să dea Dumnezeu să ne auzim cu bine, fericiți, după ce vor trece toate încercările astea grele!”, a spus Teodora.

Și unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, cel care a susținut de fiecare dată când a avut prilejul că Dincă nu le-a omorât pe fete, a ținut să puncteze un lucru important. Acesta a promis că nu va renunța și va face tot ce îi stă în puteri pentru a descoperi adevărul în cazul Caracal și pentru a-i face pe vinovați să plătească pentru nedreptățile comise.

„Nu vom renunța decât morți la găsirea Alexandrei și Luizei (…) Bătălia cu clanurile interlope continuă și vom continua protestele îndată ce vom putea să ieșim din casă”, este mesajul transmis de Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

 

Urmăriți Impact.ro și pe