Familia Alexandrei Măceșanu, mărturisiri șocante: “Statul îl vrea mort pe Dincă!”. Detalii cutremurătoare în ancheta Caracal

Diana Radu 09.03.2020, 11:23
Familia Alexandrei Măceșanu, mărturisiri șocante: “Statul îl vrea mort pe Dincă!”. Detalii cutremurătoare în ancheta Caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut noi declarații șocante în ceea ce privește dosarul Caracal. Mai exact, Cumpănașu susține că statul nu îl mai vrea pe Dincă în viață și vine și cu argumente care explică această situație. Mai mult, familia Măceșanu are toate motivele să creadă că fata lor este în viață.

Familia Alexandrei Măceșanu: ”Statul îl vrea mort pe Dincă! Noi, în viață!”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut o nouă dezvăluire pe pagina sa de Facebook. Acesta spune că după ce Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația și a susținut că nu a omorât-o pe Alexandra Măceșanu, statul ar vrea să-l elimine. Cu alte cuvine, Cumpănașu spune că de abia acum Gheorghe Dincă începe să spună adevărul, iar acest lucru deranjează pe mulți, inclusiv pe familia monstrului de la Caracal.

Cumpănașu, a mai adăugat că atât el cât și restul familiei Măceșanu îl vor în viață pe Gheorghe Dincă. De asemenea, unchiul Alexandrei a subliniat faptul că după ce și-a schimbat declarațiile și susține că nu le-a omorât și nici nu le-a traficat pe fetele răpite, acesta a început să primească un tratament necorespunzător în pușcărie.

Reamintim faptul că zilele trecute a ieșit la iveală faptul că Gheorghe Dincă a fost bătutu și violat în închisoare de deținuții care au vrut să-l pedepsească aplicându-i același tratament la care și-a supus și el victimele. De asemenea, gardienii știau ce se întâmplă și cu toate acestea s-au prefăcut că nu văd. În urma incidentului, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient. În plus, soția lui Dincă a fost chemată de urgență la procuratură.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în luna ianuarie, cu opt capete de acuzare la activ, și anume trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

Urmăriți Impact.ro și pe