Loredana Groza, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Imaginile senzuale cu diva fac furori

Ioana Bucur 19.03.2021, 09:44

Loredana Groza, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Imaginile senzuale cu diva, apărute de nici 48 de ore, fac furori printre admiratori și chiar și critici. Artista a dezvăluit ce a făcut, de fapt, în Maldive.

Loredana Groza, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată

După aproape un an de așteptare, fanii Loredanei Groza au fost răsfățați cu o nouă piesă. Artista a lansat, pe 17 martie, single-ul „Emoțiile”, ce a venit la pachet cu un clip filmat tocmai în Maldive. Dacă în „Sex pe canapea”, diva apărea extrem de provocatoare, de data asta, s-a lăsat filmată într-o ipostază complet diferită. Loredana, așa cum nu ai mai văzut-o, într-un videoclip regizat chiar de ea: fără costumații extravagante, fără machiaj excesiv, doar o femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie neagră, cântând despre iubire și emoțiile ce o copleșesc în momentul în care în fața ei apare bărbatul care i-a cucerit inima. Însă senzualitatea imaginilor vine tocmai din simplitatea divei, care se lasă purtată de „emoții” pe plajele superbe din Maldive. Singurul personaj care mai apare în videoclip este un localnic, care joacă rolul celui despre care cântă artista.

„Mi-am pus emotiile pe tavă…pardon, pe YouTube”, a scris Loredana Groza, pe pagina sa de Instagram, în descrierea postării ce anunța lansarea noului său single, primul în aproape un an. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, felicitând-o pentru piesă: „Vocea numărul unu a României”, „Superb cântecul”, „Ești artistul cel mai bun din România”.

Clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV

Loredana Groza, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată, într-un clip interzis de Cenzură, în anii comunismului. Cu toate că pare greu de crezut, imaginile filmate în Maldive au ceva în comun cu un alt videoclip al artistei, filmat înainte de Revoluția din 1989,tot la malul mării. „Îți citesc în ochi” arăta și atunci o altă latură a divei. Doar că simplitatea era doar un truc prin care încerca să păcălească autoritățile, sperând că „mă vor accepta și voi intra pe post”.

„Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzura comunistă, cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română. Drept urmare, mi-am pus o fusta până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post. Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzicamea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice. Cu tot efortul șui Tudor Vornicu, filmarea n-a fost difuzată niciodată…A rămas, în schimb, în arhiva TVR. A ieșit la iveală acum ceva timp… Mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Loredana în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

Clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV a făcut senzație, în 2021, pe Instagram. Fanii artistei și-au amintit cu drag de piesă: „Este melodia mea preferată. Eu am 52 ani așa că o cunosc bine pt că o fredonam cu plăcere. Are un sound excelent. Păcat că în ziua de azi nu exista acel sound . De ce oare? Încearcă draga LOREDANA să îl „adopți” din nou ai să vezi ce o sa iasă!”, „Aaaaaa, Doamne! Nu pot sa cred ca o uitasem. Cat de cool e! Multumesc. M-am intors in timp…”, „Outfit-ul!!!! Imaginați-va un re-make acum” sau „Piela de gaină” – au fost doar câteva dintre mesajele primite de la admiratori. Videoclipul piesei „Îți citesc în ochi” poate fi văzut aici.

Urmăriți Impact.ro și pe