Loredana Groza şochează cu ultima apariţie. Cum s-a fotografiat artista, în vacanţă

Ioana Bucur, Anca Manolica 19.02.2021, 08:54

Loredana Groza tocmai a pus pe jar internetul. După ce și-a înnebunit fanii cu fotografiile provocatoare făcute în excursia în Maldive, jurata X Factor a făcut pasul la care sigur nu se aștepta nimeni. Ultima sa apariție este cu adevărat șocantă! Cum s-a lăsat filmată, în vila de lux în care este cazată.

Loredana Groza şochează cu ultima apariţie

Loredana Groza arată incredibil. După ce a fost atacată de cârcotașii care o acuzau că își editează prea mult fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale, jurata X Factor și-a scos asul din mânecă. S-a lăsat filmată, goală, în cadă, fără lumini speciale, fără vreun filtru, fără inhibiții! Înregistrarea a apărut online, chiar pe pagina de Instagram a divei, la secțiunea InstaStory, putând fi văzută de cei care o urmăresc timp de 24 de ore. Cu trupul descoperit, având doar „părțile esențiale” ascunse de obiectivul aparatului de filmat, Loredana a fost surprinsă în timp ce se relaxează într-o cadă cu priveliște spre ocean. La cei 50 de ani ai săi, artista arată senzațional, dovedind, încă o dată, că frumusețea nu ține cont de vârstă.

Se pare că escapada exotică este exact ceea ce îi trebuia juratei X Factor, care arată mai bine ca niciodată, bucurându-se de fiecare clipă petrecută în paradisul exotic din Maldive. Înregistrarea provocatoare este doar cea mai recentă dintr-o serie de fotografii ce i-au înnebunit pe cei care o urmăresc pe Instagram sau Facebook. Imaginile pot fi văzute în galeria de mai sus.

Loredana Groza, aspru criticată de fani pentru o fotografie
Loredana Groza

Care este trucul de frumusețe la care apelează Loredana pentru a arăta atât de bine la 50 de ani

Loredana Groza a dezvăluit că ritualul său de îngrijire este „simplu și practic”: sport, mâncare simplă și meditație. Chiar dacă, susține artista, nu are nimic împotriva operațiilor estetice, încă nu simte că are nevoie să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza, pentru VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...