În ce lux se răsfaţă Loredana Groza, în vacanţă. Cântăreaţa a arătat fanilor tot

Iancu Andreea 22.02.2021, 11:46

Lori se face responsabilă de o adevărată epopee a vacanței sale din Maldive, după ce le-a prezentat fanilor fiecare colț al insulei pe care s-a distrat. Artista a dezvăluit tuturor în ce locație spectaculoasă se răsfață și care sunt peisajele care îi bucură privirea. Recent, Loredana Groza le-a arătat urmăritorilor săi modul în care arată camera unde locuiește în această perioadă, dar și restul activităților în care vedeta este înconjurată de lux, așa cum i se potrivește unei dive.

Loredana Groza, vacanță de lux în Maldive

Se bucură de o carieră de succes de mai bine de trei decenii, timp în care s-a reinventat constant și a încercat să se plieze pe dorințele publicului său. Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, fiind cunoscută pentru lipsa de inhibiții și dezinvoltura care o caracterizează. Jurata X Factor are succes și afișează o formă de zile mari, motiv pentru care a decis să se bucure de o perioadă mai liniștită din cariera sa și să petreacă timpul într-o vacanță în Maldive.

Și pentru că este o artistă care se respectă, din peisajul pe care artista l-a împărtășit cu fanii nu a lipsit luxul. Loredana Groza postează frecvent pe contul său de Instagram clipuri video cu secvențe din vacanța de lux, în care a ales să se relaxeze, să admire peisajul mirobolant și să se distreze în stilul caracteristic. În timp ce vedeta își dezvăluie formele apetisante, afișând un trup de invidiat în costum de baie, chiar și la 50 de ani, pe fundal fanii descoperă locurile impresionante de care beneficiază diva.

Artista se bucură de o vacanță de lux în Maldive
Artista se bucură de o vacanță de lux în Maldive

S-a dezbrăcat de inhibiții și nu numai. Artista și-a surprins fanii cu fiecare fotografie de vacanță

Este celebră pentru personalitatea rebelă, pe care o afișează încă de la debutul său în muzică. Totuși, puțini s-ar fi așteptat ca Loredana să se dezbrace nu doar de inhibiții, ci și de haine în timpul vacanței sale în Maldive. Focoasa blondină a postat numeroase fotografii pe contul său de socializare, în care își dezvăluie trupul fără cusur și formele care ar cuceri cu ușurință mulți bărbați. În ciuda vârstei, Lori se simte tânără și lipsită de griji, îmbrăcând costume de baie minimaliste, care îi lasă pe curioși să descopere silueta divei.

Deși are un stil unic, Loredana poate fi comparată cu ușurință cu Jennifer Lopez sau Madonna în privința formelor de invidiat, la cei 50 de ani din buletin. Artista surprinde cu fiecare postare din vacanță, iar fanii stau cu sufletul la gură de fiecare dată. Una dintre ele a pus pe jar masculii, după ce Loredana s-a fotografiat goală, într-o cadă plină de spumă, admirând în zare peisajul idilic. Imaginea cu jurata X Factor a reușit să strângă mii de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...