Fotografia cu Loredana care a stârnit controverse printre internauţi. „Zic să te opreşti cu operaţiile să nu ajungi ca Drăguşanu”

Ana Anitoiu 26.02.2021, 20:11

Loredana a stârnit controverse în rândul internauților cu o fotografie pe care a publicat-o pe internet. Cântăreața a fost pe de o parte certată să se oprească din a-și face operații estetice, ca să nu ”ajungă să arate ca Bianca Drăgușanu”, iar pe de altă parte, alți fani ai ei au avut cu totul altceva de comentat.

Loredana a stârnit controverse pe internet

Îndrăgita cântăreață a publicat pe rețelele de socializare un selfie cu care și-a lăsat mască fanii. În fotografia pe care și-a făcut-o în mașină, pe scaunul din dreapta, Loredana arată mai degrabă ca o tânără splendidă de 20 de ani, deși a împlinit 50 de ani în luna iunie a anului trecut. Însă, nu toți internauții au apreciat această imagine. ”Eu zic să te oprești la faza asta de frumusețe. Să nu mergi mai departe cu modificările… Să nu ajungi ca și Drăgușanca… Ești super frumoasă, ca și înainte, și atractivă”, i-a scris un fan.

Pe de altă parte, alți internauți n-au avut nimic negativ de spus. ”Ești foarte frumoasă, tot mai frumoasă! Te admir foarte mult”, ”ești frumoasă rău”, ”Superbă”, ”Sunteți absolut senzațională” și ”Ochii strălucesc doar atunci când există ceva care face să strălucească și interiorul. Love Lori!”, au fost câteva dintre comentarii.

Fotografia cu Loredana care a starnit controverse printre internauti. Zic sa te opresti cu operatiile sa nu ajungi ca Dragusanu
Loredana Groza

Loredana Groza, despre operațiile estetice: ”Cine mă cunoaște știe asta”

În urmă cu ceva timp, Loredana Groza a declarat că deși nu are nimic împotriva intervențiilor estetice, ea nu a apelat la nicio astfel de operație de nici un fel și că cine o cunoaște știe acest lucru. În schimb, cântăreața a spus că pune mare preț pe îngrijirea zilnică ce să constea în sport, mâncare simplă și meditație.

”E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza pentru revista VIVA!.

Un medic chirurg estetician, despre intervențiile Loredanei

Pe de altă parte, un medic chirurg estetician, Victor Topolog, a spus în urmă cu ceva timp că, de fapt, Loredana Groza a apelat la unele operații estetice, deși nu la unele exagerate. Ea ar fi primit o procedură pe bază de acid hialuronic pentru hidratarea tenului. În plus, și-ar fi făcut mult foarte mult botox la frunte, coada ochiului și între sprâncene, precum și pe gât.

”La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește. Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină.”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...