Cum se menţine, de fapt, Loredana Groza în formă. A postat totul pe internet

Ioana Bucur / 04.03.2021, 10:23
Cum se menţine, de fapt, Loredana Groza în formă. A postat totul pe internet

După ce a făcut furori cu imaginile provocatoare postate din cele mai recente vacanțe, a venit momentul să vedem cum poți avea un corp aproape perfect, la 50 de ani. Cum se menţine, de fapt, Loredana Groza în formă. Jurata X Factor postat totul pe internet. Nu oricine ar putea face față unui asemenea stil de viață.

Cum se menţine, de fapt, Loredana Groza în formă

După apariția imaginilor incendiare cu ea din vacanțele în Mexic și Maldive, gurile rele au spus că formele amețitoare ale juratei X Factor ar fi rezultatul intervențiilor estetice. A venit momentul să vedem cum se menţine, de fapt, Loredana Groza în formă. Artista a postat recent pe Instagram o înregistrare video cu o parte din antrenamentele fizice pe care le face, sub îndrumarea unui specialist. Exercițiul pare a fi un mod amuzant de a te elibera de stres, însă este extrem de dificil de executat.

Se pare că atunci când vine vorba despre sport, Loredana nu se menajează. Exercițiul filmat de ea folosește două frângii lungi și grele, ce solicită musculatura întregului corp, fiind unul dintre preferatele celor care practică crossfit-ul. Iar asta pare să fie doar „încălzirea”, artista postând, câteva ore mai târziu, o fotografie de pe terenul de tenis. Îmbrăcată în echipamentul corespunzător, cu racheta în brațe, Loredana și-a etalat picioarele perfect tonifiate după ședința din prima parte a zilei: „Avantaj Lori, c-așa-i în tenis”, a scris ea, în descrierea imaginii.

Cum se menţine, de fapt, Loredana Groza în formă
Loredana a postat imagini de la un antrenament

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditați. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV

Aspectul fizic a fost mereu o „problemă” pentru artistă. Făcându-și debutul în lumina reflectoarelor în perioada comunistă, Loredana Groza fost, ani buni, victima cenzurii, tocmai din pricina felului în care se îmbrăca, machia, coafa. Recent, a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip care nu a fost niciodată difuzat la TV. Loredana a împărtășit fanilor eforturile făcute de  Tudor Vornicu pentru a păcăli cenzura, transformând-o din rebela care distrăgea tineretul cu „muzica mea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice” într-o adolescentă cuminte cu fusta „până-n pământ”, păr strâns bine în coadă și fără niciun strop de ruj pe buze.

„Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzura comunistă, cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română. Drept urmare, mi-am pus o fusta până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post. Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzicamea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice. Cu tot efortul șui Tudor Vornicu, filmarea n-a fost difuzată niciodată…A rămas, în schimb, în arhiva TVR. A ieșit la iveală acum ceva timp… Mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Loredana în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI