Ăsta-i clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV. „Ţinute excentrice, eram considerată o rebelă”

Ioana Bucur 12.02.2021, 16:50

Considerat prea îndrăzneț pentru publicul larg, ăsta-i clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV. Artista a dezvăluit ce truc a folosit pentru a încerca să păcălească autoritățile, sperând că „mă vor accepta și voi intra pe post”.

Clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV

Avea 18 ani și era deja considerată o rebelă, un pericol pentru tinerele din România comunistă. Loredana Groza a arătat, pentru prima oară, videoclipul care nu a fost niciodată difuzat la TV. Artista a povestit cum Tudor Vornicu a încercat să păcălească cenzura și a transformat-o din rebela care distrăgea tineretul cu „muzica mea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice” într-o adolescentă cuminte cu fusta „până-n pământ”, păr strâns bine în coadă și fără niciun strop de ruj pe buze.

„Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzura comunistă, cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română. Drept urmare, mi-am pus o fusta până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post. Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzicamea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice. Cu tot efortul șui Tudor Vornicu, filmarea n-a fost difuzată niciodată…A rămas, în schimb, în arhiva TVR. A ieșit la iveală acum ceva timp… Mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Loredana în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

Clipul cu Loredana Groza care nu a fost niciodată difuzat la TV a făcut senzație, în 2021, pe Instagram. Fanii artistei și-au amintit cu drag de piesă: „Este melodia mea preferată. Eu am 52 ani așa că o cunosc bine pt că o fredonam cu plăcere. Are un sound excelent. Păcat că în ziua de azi nu exista acel sound . De ce oare? Încearcă draga LOREDANA să îl „adopți” din nou ai să vezi ce o sa iasă!”, „Aaaaaa, Doamne! Nu pot sa cred ca o uitasem. Cat de cool e! Multumesc. M-am intors in timp…”, „Outfit-ul!!!! Imaginați-va un re-make acum” sau „Piela de gaină” – au fost doar câteva dintre mesajele primite de la admiratori.

Loredana, într-o formă de zile mari, chiar și la 50 de ani

Mai bine de trei decenii mai târziu, Loredana este complet schimbată. Una dintre cele mai versatile artiste a showbiz-ului din România, s-a reinventat de fiecare dată când a simțit nevoia, reușind, an după an, să rămână în atenția publicului. Plecată într-o vacanță superbă în Maldive, Lori a demonstrat că frumusețea nu are vârstă. Artista și-a umplut paginile de social media cu fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Imaginile i-au pus pe jar pe cârcotașii care susțin că secretul frumuseții sale ar fi, de fapt, intervențiile chirurgicale, însă Loredana susține că e vorba doar despre un stil de viață sănătos.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditați. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, mai spunea vedeta pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...