Lidl oferă acest lucru gratis pentru toți clienții. Surpriza de care au parte românii

Cristian Cojocaru 30.11.2020, 12:40
Lidl oferă acest lucru gratis pentru toți clienții. Surpriza de care au parte românii

Unul dintre cele mai îndrăgite magazine de către români, continuă să-și surprindă clineții într-un mod plăcut. Astfel, Lidl oferă acest lucru gratis pentru toți clienții din toată țara.

Lidl oferă acest lucru gratis

Privită ca una dintre cele mai mari rețele de supermaketuri din România, pregătește o nouă surpriză pentru clienții săi. Lidl România, are sute de magazine deschise în diverse localități asigurând necesarul câtorva milioane de români cu produse foarte căutate la prețuri accesibile. Pe lângă supriza anterioară pregătită de aceștia, și anume adidașii în tricolorul României, Lidl oferă acest lucru gratis pentru toți clienții. Așadar, cei de la Lidl s-au decis să ofere posibilitatea de a beneficia de internet prin WiFi în mod gratuit în toate magazinele din țară. Orice client care trece pragul Lidl, va beneficia de internet gratuit pentru o experiență cât mai bună în magazine.

Aceste hot-spoturi WiFi sunt instalate în toate magazinele de ceva vreme.Conectarea la ele este gratuită pentru clienții care doresc o experiență cât mai facilă la cumpărături. Decizia de a oferi internet gratuit în magazine, are la bază faptul că Lidl a lansat aplicația Lidl Plus, care include multe promoții, utilizarea aplicației necesitând o conexiune la internet.

În cadrul aplicației românii pot beneficia de promoții și reduceri la produse
În cadrul aplicației românii pot beneficia de promoții și reduceri la produse

Multe promoții în cadrul aplicației Lidl

Aplicația lansată de Lidl, Lidl Plus, pune la dispoziția utilizatorilor o mulțime de beneficii. Printre acestea se numără o mulțime de oferte și promoții la mai multe produse din magazin. Pentru utilizarea acestei aplicații este necesară însă o conexiune la internet. Gândindu-se că mulți dintre clienții săi nu au mult trafic de internet pe mobil sau semnalul acestora este slab, au pus la dispoziție acest sistem de internet Wi-Fi pentru a beneficia de internet într-un mod cu totul gratuit, sistem disponibil în toate magazinele din țară.

Folosirea internetului pus la dispoziție de Lidl România este pe o perioadă nelimitată. Ori de câte ori clienții vor avea nevoie de internet, aceștia se pot folosi, în mod nelimitat. Lidl recomandă să îl folosiți pentru a nu pierde nici una dintre ofertele acestora sau promoții la produsele lor. Aceste hot-spoturi au denumiri specifice pentru a lăsa clar de înteles cui aparțin acele rețele de internet, și pentru a nu accesa în mod greșit o altă rețea din zona magazinelor.

Internetul gratuit îi va ajuta pe clienți să vizualizele și catalogul magazinului în mod online, indiferent că vorbim despre aplicație sau website. Aceștia pot verifica produsele pe care ulterior le pot găsi în magazine, potrivit idevice.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe