Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire după ce prezentatorul Antena 1 a anunțat despărțirea. Ce s-a întâmplat între ei

Stan Filon / 04.07.2020, 19:05

Cuplul format din Lidia Buble și Răzvan Simion a fost mereu iubit de către fani. Cei doi nu dădeau deloc semne că nu s-ar înțelege, dar în urmă cu ceva timp și-au anunțat oficial despărțirea. Acum însă, a venit un moment în care prezentatorul de la Antena 1 a dat nas în nas cu Lidia Buble. Cum a decurs totul?

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au reîntâlnit. Cum a decurs totul?

Lidia Buble și prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-au despărțit în urmă cu două luni, iar de atunci se pare că nu a mai existat nici o șansă de împăcare. De curând, Lidia Buble a fost nevoită să se întoarcă la București pentru a pregăti un nou proiect muzical. Săptămâna trecută, atunci când au avut loc filmările videoclipului, Lidia a avut parte de un moment șocant. Acolo și-a făcut apariția nimeni altul decât Răzvan Simion, fostul ei partener de viață. Cei doi au avut parte de multe emoții atunci când s-au revăzut, dar s-au comportat normal, s-au distrat și au vorbit.

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, ne-au declarat surse apropiate Lidiei.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire după ce prezentatorul Antena 1 a anunțat despărțirea. Ce s-a întâmplat între ei
Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire după ce prezentatorul Antena 1 a anunțat despărțirea. Ce s-a întâmplat între ei

Și-au spus adio în urmă cu două luni

Erau unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz, dar din păcate ceva nu a mers, iar cei doi s-au văzut nevoiți să își spună adio. Artista a plecat la familia ei, în Oradea, acolo de unde nu dădea semne că suferă foarte mult după despărțire. Lidia apărea mereu veselă și zâmbăreață pe contul ei de socializare, iar nu de puține ori posta și poze din ce în ce mai sexy. Anunțul oficial al despărțirii a fost făcut chiar de către Răzvan Simion, care susținea că Lidia nu mai este fericită lângă el.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI